23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Jovetić i zvanično otišao iz Olimpijakosa

Fudbal

Comments 0

Jovetić i zvanično otišao iz Olimpijakosa

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

PoslIje trofejne sezone sa Olimpijakosom, sa kojim je osvojio Ligu konferencija, Stevan Jovetić je ovog ljeta u potrazi za novim angažmanom.

Tridesetčetvorogodišnji napadač je u protekloj sezoni odigrao 30 utakmica i postigao osam golova u dresu Olimpijakosa, a sada je slobodan u izboru nove sredine.

Danas je i zvanično potvrdio rastanak sa crveno-bijelima iz Pireja, porukom na Instagramu koju u nastavku prenosimo.

"Nije nikad lako reći doviđenja, ali je mnogo lakše kada ispišete istoriju prije nego što to kažete. Bilo je ovo zadivljujuće putovanje. Želim da se zahvalim svima za ovaj uspjeh. Predsjedniku Marinakisu, Antoniju Kordonu, Hoseu Ignjasiju i Dijegu Martinesu, ljudima koji su me doveli u Olimpijakos. Zatim mojim saigračima - mojim lavovima, samo mi znamo šta se deševalo u svlačionici, šta smo sve prošli da bismo osvojili ovaj trofej.

Hvala i treneru Hoseu Luisu Mendilibaru i njegovom stručnom štabu, fitnes trenerima, medicinskom timu, nutricionistima, kuvaru, ekonomu! Posebno hvala našem 12. igraču tokom cijele sezone, našim nevjerovatnim navijačima. Igrao sam na mnogo stadiona, ali ambijent koji vi pravite je jedinstven", napisao je Jovetić.

Nedavno se pojavila senzacionalna informacija da je za Jovetićeve usluge zainteresovan banjalučki Borac, kasnije je ta priča utihnula, pa sada čekamo konkretan Jovetićev potez

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR