16 °

max 18 ° / min 10 °

Ponedjeljak

16.09.

18° / 10°

Utorak

17.09.

21° / 11°

Srijeda

18.09.

23° / 15°

Četvrtak

19.09.

22° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

24° / 15°

Nedjelja

22.09.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Marić: Ako budemo na nivou, blizu smo cilja

Fudbal

Comments 0

Marić: Ako budemo na nivou, blizu smo cilja

Izvor: Sportfem.me

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Ženska fudbalska reprezentacija Crne Gore sjutra od 17 i 45 gostuje Farskim Ostrvima u pretposljednjem kolu grupe C 3 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Izabranice Mirka Marića su u prva četiri meča ostvarile skor od tri pobjede i jednog remija, i to u gostima protiv Grčke, koja, takođe, ima deset bodova i sa kojom će 16. jula u Podgorici, na Trening kampu FSCG, igrati odlučujući meč za prvo mjesto, koje sigurno donosi plasman u prvu rundu baraža za plasman na EURO 2025.

Crnogorske fudbalerke su blizu još jednog velikog rezultata, nakon što su u prošlom takmičarskom ciklusu igrale plej-of za UEFA Ligu B, ali selektor Marić uoči raspleta ne želi da razmišlja ni o čemu osim o sjutrašnjoj utakmici.

“U ovom momentu ne idemo u tom pravcu. Želimo da smo fokusirani samo na Farska Ostrva, da vidimo šta ćemo uraditi u tom duelu, pa ćemo onda misliti na duel sa Grčkom”, kaže Marić.

Crna Gora je u Podgorici pobijedila Farska Ostrva 5:1 u prvom dijelu takmičenja u grupi C 3, a prethodno je protiv iste selekciju, takođe na domaćem terenu, ostvarila najubjedljiviji trijumf u istoriji – 9:0 u decembru prošle godine, u Ligi nacija.

“Te naše velike pobjede kod kuće ne bi smjele da nas opuste. Protiv njih smo imali jako tešku utakmicu u gostima, pobijedili smo 1:0, ali je bilo veoma napeto. Čeka nas težak posao, ali ako budemo na nivou na kome možemo da budemo, vjerujem da dobar rezultat ne bi trebalo da dođe u pitanje”, kazao je selektor Marić.

Za duel u Torshavnu, Marić ne može da računa na defanzivku Helenu Božić, koja pauzira zbog žutih kartona.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR