15 °

max 19 ° / min 15 °

Petak

18.10.

19° / 15°

Subota

19.10.

20° / 16°

Nedjelja

20.10.

20° / 12°

Ponedjeljak

21.10.

20° / 12°

Utorak

22.10.

19° / 14°

Srijeda

23.10.

16° / 14°

Četvrtak

24.10.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Budućnost večeras protiv Mališeva juri gol minusa

Fudbal

Comments 0

Budućnost večeras protiv Mališeva juri gol minusa

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Uz podršku sa tribina možemo da nadoknadimo minus iz Podujeva i plasiramo se u drugu rundu kvalifikacija za Ligu konferencija, poruka je trenera Budućnosti Ivana Brnovića pred večerašnji revanš sa Mališevom.

“Plavi” su prošlog četvrtka u Podujevu podbacili, izgubili sa 1:0 i sa minusom čekaju meč pred svojom publikom.

“Vidjećete drugačiju Budućnost, ofanzivniju, agresivniju, bolju… Igramo kući, pred našim navijačima, vjerujem i dalje da smo barem za 10-20 odsto kvalitetnija ekipa od protivnika i nema razloga da ne razmišljamo pozitivno i optimistički. Raduje me da sam to spoznao i u razgovoru sa igračima. Evropske utakmice su najvažnije, Podgorica i Budućnost žive za takve noći. Zato i pozivam navijače da ispune tribine, da ih čujemo i sa zapada i sa istoka, da nas njihov huk nosi do pobjede i prolaska dalje”, jasan je Brnović.

“Fantastično sam prihvaćen, period adaptacije je protekao fenomenalno i zadovoljan sam početkom, bez obzira na poraz u prvoj utakmici na Kosovu. Vjerujem da ćemo u revanšu to nadoknaditi i plasirati se u naredno kolo, uz podršku naših navijača koji zaslužuju da im priredimo lijepo evropsko veče”, rekao je Bulatović, koji je – kao i šef stručnog štaba – obećao agresivniju Budućnost.

“Mi smo svoje šanse propustili u prvom poluvremenu što se tiče prvog meča, imali smo četiri-pet situacija za gol, nijesmo uspjeli… Srećom, pred nama je revanš – imamo 90 i više minuta, huk naših navijača i sve preduslove da nadoknadimo zaostatak i prođemo dalje”, jasan je Bulatović.

Budućnost i Mališeva igraće večeras od 21 sat pod Goricom.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR