22 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Junajted dogovorio treće pojačanje

Izvor: EPA-EFE

Fudbal

Comments 0

Junajted dogovorio treće pojačanje

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Mančester Junajted je dogovorio sve sa Manuelom Ugarteom, ali Urugvajac nije bliži Old Trafordu jer PSŽ i dalje traži oko 60 miliona eura za vezistu koji je prošlog ljeta stigao iz Sportinga. Nije se baš naigrao u Parizu, čini se da Luis Enrike ima druge planove.

"Đavoli" su već potrošili veliki novac za Zirkzea i francuskog tinejdžera Lenija Žoroa iz Lila, Ugarte bi trebalo da bude treće pojačanje. Ali, ni kasa nije nepresušna, novi manjinski vlasnik Džim Retklif pokušava da proda igrače. Ipak, niko od saudijskih klubova koji su izrazili interesovanje neće platiti 40 miliona eura za Kazemira, iako bi rado preuzeli njegov astronomski ugovor.

Već su otišli Alvaro Fernandez, Doni van de Bek i Vili Kampbvala, u Benfiku, Đironu i Viljareal, ali su te prodaje donijele svega dvadesetak miliona. Naravno, transfer Mejsona Grinvuda u Marsej je za sada najskuplji, ali ni to nije dovoljno.

Koga bi na "Old Trafordu" mogli da žrtvuju?

Skot MekTominaj je tražen u PL, izgleda da će klub morati da popusti, ali i da smanji cijenu za škotskog vezistu.

Njegovo mjesto u rosteru bi mogao da zauzme Rabio koji je slobodan, ima dosta ponuda, neće ostati u Juventusu, ali želi u PL.

Klub će probati da proda i Lindelefa, možda i bivšem menadžeru Murinju, kako bi eventualno otvorio prostor za dovođenje De Lihta. Ali, stigao je Žoro, pa je sada prioritet da se oslobode Kazemira i angažuju defanzivnog veznog igrača.

Naravno, jedna od varijanti bi bila da dovedu Ugartea na pozajmicu što bi oslobodilo prostor za nove operacije tokom ljetnje pijace, ali kako rekosmo, PSŽ je postavio cijenu od šezdesetak miliona eura i nisu raspoloženi za bilo kakve druge kombinacije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR