23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sedmorica na prodaju sa Old Traforda

Fudbal

Comments 0

Sedmorica na prodaju sa Old Traforda

Izvor: Sportske.net

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Prelazni rok je odavno u jeku, a Mančester junajted je nedavno dobro zaradio prodajom Mejsona Grinvuda koji svoju karijeru nastavlja u Marseju.

Taj trend dobrih prodaja bi mogao da se nastavi i tokom ovog ljeta, a još sedmorica se nalaze na transfer listi i ukoliko dođe ponuda koja je iole ozbiljna, Junajted neće mnogo razmišljati.

Prije svega, to važi za petoricu igrača koji su u posljednjoj godini ugovora, a to su Kristijan Eriksen, Skot Mektominej, Viktor Lindelof, Aron Van-Bisaka i Hari Megvajer.

Još jedan koji je, može se slobodno reći, razočarao u dresu Mančester junajteda, očekivalo se nešto više od Brazilca koji može otići u slučaju dobre ponude. Sedmi je Entoni, još jedan brazilski fudbaler koji je odigrao daleko ispod očekivanja, ali imajući u vidu uslove pod kojima igra u Mančester junajtedu, jako je teško da može doći do promjene sredine.

Sa druge strane, bilo je dolazaka, u Mančester junajted je stigao Leni Joro, štoper koji je jedan od najboljih mladih igrača na toj poziciji, plaćen je 60 miliona i definitivno je da se tim sa "Old Traforda" neće zaustaviti na tome. Podsjetimo, ranije je stigao i Zirkze iz Bolonje.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR