19 °

max 21 ° / min 15 °

Petak

20.09.

21° / 15°

Subota

21.09.

25° / 15°

Nedjelja

22.09.

23° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

22° / 16°

Srijeda

25.09.

18° / 15°

Četvrtak

26.09.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Teren Budućnosti suspendovan, na DG areni protiv CSKA

Fudbal

Comments 2

Teren Budućnosti suspendovan, na DG areni protiv CSKA

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Fudbaleri Budućnosti revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija, protiv CSKA iz Sofije, neće igrati pod Goricom, jer je teren Gradskog stadiona suspendovan, saopšteno je iz podgoričkog fudbalskog kluba.

Navodi se da je delegat Evropske fudbalske asocijacije suspendovao teren zbog lošeg stanja u kojem se nalazi.

Najavljeno je da će meč, umjesto pod Goricom, biti odigran na DG areni.

"Naš klub je uradio sve što je bilo u našoj moći da se utakmica igra pod Goricom, kako zbog trenutka u kome se nalazimo i velikog interesovanja, kao i aktivnog rezultata i mogućnosti prolaska u naredno kolo kvalifikacija, tako i zbog činjenice da je meč humanitarnog karaktera i sav novac od ulaznica je namijenjen za liječenje našeg drugara Feđe Alkovića", piše u saopštenju fudbalskog kluba Budućnost.

Navodi se da je UEFA zbog očajnog stanja u kome se nalzi podloga stadiona pod Goricom nalazi odlučila da je nemoguće igrati na takvom terenu i da bi slika iz Podgorice bila ispod svakog mogućeg nivoa.

"Kao klub želimo da apostrofiramo da nemamo nikakve veze sa održavanjem stadiona i terena, pošto je za taj posao zaduženo isključivo preduzeće Sportski objekti DOO koje rukovodi stadionom i koje našem klubu iznajmljuje teren po zvaničnom troškovniku za sve domaće i evropske utakmice i treninge, kao da igramo u gostima, a ne na svom stadionu", piše u saopštenju.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

vule

Cega god su se dohvatili sve su unistili

mr

Dobri su da traže pare, a kako rade, vidi se iz priloženog! I nije to samo slučaj sa fudbalom! Diletantizam neviđenih razmjera! Mada, moguće da je DPS nešto muljao sa vremenskom prognozom!