18 °

max 20 ° / min 15 °

Četvrtak

19.09.

20° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Čelsi završava još dvije bombe

Fudbal

Comments 0

Čelsi završava još dvije bombe

Izvor: Sportske.net

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Fudbalski klub Čelsi realizovao je jedno neočekivano i bombastično pojačanje, pošto je iz Vulverhemptona stigao - Pedro Neto. Za njim se očekuje i Samu Omorodion iz Atletiko Madrida.

Čelsi je za Netovo obeštećenje platio 60 miliona eura, a Portugalac je došao na zahtjev Enca Mareske. Njegov dolazak ujedno znači i da će neko sa krilnih pozicija morati da napusti klub. Neto može da igra i desno i lijevo krilo, mada je češće igrao na desnoj strani, gdje će mu konkurencija biti Noni Madueke.

Ipak, jasno je da će on sigurno ostati, ali zato najveće šanse za odlazak ima - Rahim Sterling.

Englez je stigao na "Stamford Bridž" prije dvije godine za 56 miliona eura, ali nikada nije dostigao onu svoju najbolju formu iz Mančester sitija. Kod Poketina je takođe tokom drugog dijela sezone bio na klupi za rezerve, a očekuje se da Čelsi za njega sluša ponude do kraja roka.

Problem je što Sterling ima ogromnu platu od 325.000 funti neđeljno, što ga stavlja na šestu poziciju najplaćenijih igrača u Premijer ligi. Pominjao se Juventus, ali je i više nego jasno da Italijani ne mogu da mu daju ni upola toliko jaku platu, pa Sterling mora da bude spreman na pregovore ako želi da pronađe adekvatan klub.

Što se tiče Čelsija, jasno je da će Mareska graditi ekipu oko Kristofera Enkunkua i Pedra Neta, a očekuje se da uskoro potpiše i Samu Omorodion, centarfor iz Atletiko Madrida. Očekuje se da će Čelsi za njegovo obeštećenje platiti 40 miliona eura, te će tako zaokružiti stotku za njega i Pedra Neta.

Kako je ovog ljeta stigao i Mark Guju iz Barselone, koji je takođe napadač, mogao bi da ode na pozajmicu. Mareska će u špicu imati Omorodiona i Nikolasa Džeksona, pa je konkurencija tu prilično jaka.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR