16 °

max 22 ° / min 15 °

Četvrtak

19.09.

22° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

23° / 14°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 15°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

23° / 18°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dečić nesrećno ispao iz Evrope

Izvor: HJK

Fudbal

Comments 1

Dečić nesrećno ispao iz Evrope

Izvor: Portal Analitika

Autor: Antena M

  • Viber

Fudbaleri Dečića završili su učešće na evropskoj sceni – crnogorski prvak je nakon penala eliminisan od Helsinkija u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Prva utakmica u prijestonici Finske pokazala je da Helsinki nije bauk i da naš šampion može da se nada uspjehu.

Krenuli su Tuzani veoma dobro, bez imalo straha i takav pristup im se isplatio u 26. minutu, istina uz obilatu pomoć štopera gostiju Halmea.

Njegovu očajnu reakciju kaznio je Pulejo – sve je dobro uradio argentinski napadač i golom “obrisao” minus od prošle sedmice.

Dečić je potom imao nekoliko izglednih prilika da udvostruči prednost, a onda je Helsinki dva minuta uoči odmora stigao do poravnanja.

Previše prostora su igrači Dečića ostavili Plandžu, koji je preciznim udarcem sa distance matirao Nikića.

Malo je nedostajalo da Tuzani početkom nastavku povrate vođstvo, ali je Stijepović, nakon udarca glavom, pogodio stativu.

Helsinki je u dobrom dijelu drugog poluvremena kontrolisao igru i rezultat, Dečić nije mogao ništa da kreira, ali je jalovi pritisak u nadoknadi urodio plodom.

Drešaj je centrirao, Stijepović glavom prebacio loptu na drugu stativu, a Mašović je butinom sproveo u mrežu za slavlje oko 1.000 navijača.

U produžecima nije bilo većih uzbuđenja, a onda su uslijedili penali koje su za nijansu bolje šutirali igrači Helsinkija.

Tokom penala, prvo je za Dečić pogodio Božović, a onda je Nikić odbranio penal Lingmanu. Zatim je precizan bio Čagas, a na 2:1 je smanjio Ervin.

Nakon toga je Stijepović poslao loptu pored stative, da bi Nikić skinuo još jedan penal, ovog puta Meriluotou. U četvrtoj seriji je Mašović pogodio i Dečić je bio jako blizu. No, uzvratio je na to Tomas.

Camaj je u petoj seriji mogao da odvede Dečić u plej-of, ali je njegov šut zaustavio golman HJK-a Nijhuis. Moler je potom pogodio i bilo je 3:3.

U šestoj seriji, Džonatan Drešaj nije uspio da pogodi, ali jeste Palumec i HJK je otišao dalje.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

mr

"Nezrelo" komentarisanje na rtcg, bilo je ravno ispadanju! Nikada nikoga ne šalji kući praznih džepova, dok se ne odsvira kraj! Možda je bitno šta su i drugi uradili, ali je najbitnije što rade "tvoji"! A to je moglo i na kraju!