Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mbape traži od PSŽ-a 55 miliona eura, slučaj ide na sud?

Izvor: EPA-EFE

Fudbal

Comments 0

Mbape traži od PSŽ-a 55 miliona eura, slučaj ide na sud?

Autor: Antena M

  • Viber

Kilijan Mbape još uvek nije primio dio novca zarađenog u Pari Sen Žermenu u posljednja tri mjeseca ugovora sa pariškim klubom, ali i dio dogovorenog bonusa.

Parižani na drugoj strani smatraju da mu ništa ne duguju i čini se da će o svemu odlučivati sud prema pisanju medija u Španiji

PSŽ insistira na tome da nema dugovanja prema Mbapeu jer je navodno rekao da će napustiti klub, a da PSŽ od toga neće imati koristi, pa će dio dogovorene plate ostaviti u klupskoj blagajni.

Klub je ljetos napustio kao slobodan igrač i besplatno otišao u Real Madrid. Mbapeova strana tvrdi da usmenog dogovora nije bilo i zato je poslala pismeno upozorenje Parižanima, uz prijetnju pravnim postupkom

Ranije se pisalo da Mbape nije dobio platu za april, maj i jun i dio bonusa od 80 miliona eura, koji mu je obećan za potpis prilikom potpisa ugovora.

O tome je Mbapeov pravni tim obavijestio UEFU, Francuski fudbalski savez i čelnike Lige 1. Navodno su potraživanja novog Realovog igrača prema starom klubu negdje oko 55 miliona eura.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR