18 °

max 20 ° / min 15 °

Četvrtak

19.09.

20° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Otrant ne želi epizodnu ulogu

Fudbal

Comments 0

Otrant ne želi epizodnu ulogu

Izvor: SPONZORISANO

Autor: Antena M

  • Viber

Prijatno iznenađenje u crnogorskom fudbalu tokom prošle sezone bili su fudbaleri Otrant Olimpika koji su došli do prvog plasmana u Meridianbet Prvu crnogorsku fudbalsku ligu u klupskoj istoriji.

Tokom ljetnjeg prelaznog roka Ulcinjani su potpisali nekoliko respektabilnih pojačanja, a jedan od njih je i Marko Bugarin koji je se poslije kratke epizode u Srbiji vratio u crnogorski fudbal.

Sa 198 centimetara defanzivac Otrant Olimpika važi za najvisočijeg fudbalera u sezoni 2024/25 Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige i ima veliku važnost za ekipu kako u defanzivnim, tako i u ofanzivnim zadacima.

Bugarin nije krio zadovoljstvo zbog sklopljene saradnje sa klubom iz najjužnije opštine u Crnoj Gori.

“Još u početku pregovora bilo mi je jasno da je klub postavio visoke ambicije, što se poklopilo sa mojim. Uprava kluba vrijedno radi i ispunjava sve što je potrebno sa njihove strane i svima je jasno da su Otrant kao klub i Ulcinj kao grad spremni da uzdižu ovaj klub, ne samo ove, nego i narednih godina”, rekao je Marko Bugarin na startu razgovora.

Prošlu sezonu Bugarin je proveo u redovima ekipe Mladost GAT iz Novog Sada u kojoj je bio standardan prvotimac nastupajući u Prvoj lige Srbije.

Tokom tog perioda nije prestao da prati dešavanja u našem fudbalu.

“Redovno sam pratio Prvu i Drugu crnogorsku ligu, jer sam bio dio istih, a i generalno pratio sam nastupe mojih prijatelja koje sam stekao u crnogorskom fudbalu. Otrant je pokazao veliku ozbiljnost, navijači redovno dolaze u velikom broju i svima je jasno da je Ulcinj grad koji voli fudbal. Kao što sam i na početku rekao Otrant ne želi da ima epizodnu ulogu”, rekao je Marko Bugarin za Meridian sport.

Jedan od razloga zbog kojih se vratio u crnogorski fudbal svakako je i veliko trenersko ime našeg fudbala – Dejan Vukićević.

“Mislim da možemo biti prijatno iznenađenje predvođeni najboljim trenerom u crnogorskom fudbalu, Dejanom Vukićevićem. Takođe, on je bio jedan od glavnih faktora mog povratka u Crnu Goru. U razgovoru sa Jankom Tumbasovićem, Žarkom Koraćem i Markom Ćetkovićem shvatio sam koliko, žargonski rečeno, šef zna fudbala i koliko sa njim mogu napredovati. Već tokom priprema i početkom sezone ukazivao mi je na stvari koje mogu i moram da poboljšam.”, rekao je Bugarin.

Visoki defanzivac je karijeru počeo u Jedinstvu iz Bijelog Polja, a u Crnoj Gori nosio je i dresove Igala, Mornara i Bokelja.

Najveći trag ostavio je u matičnom klubu za koji je odigrao 72 utakmice i postigao pet golova.

Svi golovi došli su u sezoni 2019/20. pod vođstvom Seada Babače.

“U svim klubovima u kojima sam igrao dao sam maksimum na terenu. Namjestilo se te godine u klubu u kojem sam ponikao postignem pet golova, jer je ekipa generalno igrala ofanzivno i imala dosta prekida kod trenera Seada Babače”, rekao je crnogorski džin iz Meridianbet 1. CFL.

Svoju visinu iskoristio je u trećem kolu Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige kada je glavom zatresao mrežu Jezera i stavio pečat na drugu pobjedu (3:1) u sezoni za Ulcinjane.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR