19 °

max 20 ° / min 15 °

Četvrtak

19.09.

20° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mario Mandžukić više nije dio stručnog štaba Hrvatske

Fudbal

Comments 0

Mario Mandžukić više nije dio stručnog štaba Hrvatske

Autor: Antena M

  • Viber

Nakon nepune tri godine, Mario Mandžukić više nije dio stručnog štaba fudbalske reprezentacije Hrvatske.

Vujest je objavio Fudbalski savez Hrvatske uz poruke samog Mandžukića i selektora Hrvatske Zlatka Dalića.

Mandžukić je stručnom štabu reprezentacije priključen po završetku karijere, u decembru 2021. godine na poziv selektora Dalića, a stručni štab i napušta u dogovoru sa njim.

„Zahvaljujem se selektoru Daliću i FSH na povjerenju i pruženoj prilici, kao i svim kolegama u stručnom štabu i igračima na saradnji. Ponosan sam na uspjehe koje smo u ovom periodu ostvarili i drago mi je što sam u ovoj ulozi mogao da pomognem reprezentaciji. Nakon ovogodišnjeg Eura osjetio sam da je vrijeme za nove i drugačije izazove, a reprezentaciji želim puno uspjeha u predstojećim takmičenjima“, poručio je Mandžukić.

FS Hrvatske je prenio i izjavu selektora Dalića:

„Mario je istinska veličina našeg fudbala i njegovo fudbalsko iskustvo i autoritet sigurno su bili od velike pomoći našim mlađim igračima u prethodnom periodu. Hvala Mariju na velikom angažmanu koje je iskazao u ovoj za njega novoj ulozi, istinski se predao trenerskom poslu onako kako je to činio i kao igrač. Zahvaljujem mu na doprinosu našim velikim uspjesima u protekle tri godine koliko je bio dio stručnog štaba i želim mu puno sreće i uspjeha u daljim izazovima. Nadam se da će ostati vezan uz fudbal o kojem mnogo zna i kojem još mnogo može da da bez obzira u kojoj se ulozi u budućnosti vidi“.

Mandžukić je kao dio stručnog štaba reprezentacije Hrvatske bio dio dva velika uspeha reprezentacije – osvajanju bronze na Svjetskom prvenstvu u Kataru 2022. i srebra u Ligi nacija 2023. godine.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR