19 °

max 20 ° / min 15 °

Četvrtak

19.09.

20° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Salzburg i Sparta nadomak elite

Izvor: Epa efe

Fudbal

Comments 0

Salzburg i Sparta nadomak elite

Autor: Antena M

  • Viber

Fudbaleri Salzburga savladali su u Lublinu kao gosti ekipu Dinama iz Kijeva rezultatom 2:0.

Ukrajinski klub je s lakoćom eliminisao ekipu Partizana u drugom kolu kvalifikacija, nakon toga je uspio da preskoči i Rendžers, ali teško da će zaobići "bikove" koji su večeras pokazali da su bolji tim.

Salzburg je poveo pogotkom Dorgelesa Nenea poslije lijepog dodavanja Jea, da bi početkom drugog poluvremena Maurits Kjergard postavio konačan rezultat udarcem sa penala u 50. minutu.

Identičnim rezultatom Sparta iz Praga savladala je u Malmeu domaću ekipu.

Poslije udarca bivšeg fudbalera Malmea Larsen skrenuo loptu u sopstvenu mrežu u 31. minutu, a onda je Matej Rines u 89. postavio konačan rezultat.

Pravi triler vidjeli smo u Bernu gde je Jang bojs remizirao sa Galatasarajem rezultatom 2:2.

Domaćin je posle prvih 45 minuta stekao dva gola prednosti zahvaljujući veoma raspoloženom Žoelu Monteiru koji je pogađao u trećem minutu i u posljednjim trenucima prvog poluvremena.

Trener turske ekipe Buruk Okan odlučio se za tri izmjene na početku drugog dijela igre, izašao je čak i golman Muslera, a jedna od njih se ispostavila kao pun pogodak.

Igrao se 67. minut kada je Miči Bačuaji smanjio zaostatak svoje ekipe, da bi drugim golom pet minuta kasnije u potpunosti anulirao prednost "Dječaka" u Bernu.

Činilo se u tim trenucima da će turski klub ostati neporažen u gostima, međutim Bardakdži je skrivio jedanaesterac poslije igre rukom, te zaradio crveni karton zbog protesta kod sudije.

Penal je uspješno izveo Filip Ugrinić, pa je tako nesuđeni reprezentativac Srbije u 86. minutu doneo veliku pobedu šampionu Švajcarske.

Mitjiland je na domaćem terenu remizirao sa ekipom Slovana iz Bratislave 1:1.

Gosti su poveli u 59. minutu pogotkom Sezara Blekmena, ali je rezervista Edvard Čilufja poništio prednost slovačke ekipe golom u 79

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR