19 °

max 23 ° / min 15 °

Petak

20.09.

23° / 15°

Subota

21.09.

25° / 15°

Nedjelja

22.09.

23° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 15°

Utorak

24.09.

23° / 15°

Srijeda

25.09.

22° / 17°

Četvrtak

26.09.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dva imena u trci za posljednje pojačanje Juventusa

Fudbal

Comments 0

Dva imena u trci za posljednje pojačanje Juventusa

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Neće mu biti lako, na bokovima u napadu Liverpula konkurencija je strašna, Salah sa jedne strane, Luis Dijaz i Gakpo sa druge, tu su još polivalenti Žota i ipak centralni napadač Darvin Nunjez.

Ipak, za Kjezu je ovo najbolje rješenje jer je u Juventusu bio van tima, mnogo je takmičenja, sigurno da će dobiti šansu kod Slota.

Juventus lagano završava prijelazni rok, šlag na tortu bi bio Džejdon Sančo. Englez ne želi u Čelsi, čeka dogovor sa Juventusom, spreman je da se odrekne i dijela plate kako bi se preselio u Italiju. Sve je na Junajtedu, Juventus ima ideju da dovede Sanča na pozajmicu, ali traži da mu sadašnji klub finansira dio primanja. Navodno, ako ne bude dogovora u minut do 12 u finišu prijelaznog roka, Italijani će se okrenuti Marokancu Aminu Adliju iz Leverkuzena. Nekadašnji igrač Tuluza može da igra na više pozicija, ali pitanje je hoće li ga se "Farmaceuti" odreći.

Na planu odlazaka i dalje nema rješenja za Kostića, Kristal Palas i Sautempton su zainteresovani, pominjali smo i Al-Ali iz Emirata, Juve traži nekih 7-8 miliona eura. Što se tiče ostalih igrača na koje Tijago Mota ne računa, za Artura nema nekih ponuda, pominjan je PAOK, ali Brazilcu se ne ide u Solun, ni Tijago Đalo nije našao klub, a De Šiljo bi na kraju mogao da bude poklonjen Empoliju.

Podsjetimo novi Juventus u sezonu ulazi jači za Kompmajnera, Daglasa Luiza, stigli su Konseisao, Kabal, Niko Gonzales, Kalulu, Kefren Tiram i golman De Gregorio, a na pojačanja je uloženo blizu 200 miliona eura. Klub je počeo sjajno, pobjedama protiv Koma i Verone, ali prava iskušenja tek slijede, u neđelju na "Alijanc" stiže Roma.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR