15 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

21.09.

25° / 15°

Nedjelja

22.09.

23° / 14°

Ponedjeljak

23.09.

23° / 15°

Utorak

24.09.

23° / 15°

Srijeda

25.09.

22° / 17°

Četvrtak

26.09.

23° / 16°

Petak

27.09.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Mislim da imamo kvalitet da stignemo do trijumfa u Rejkjaviku”

Fudbal

Comments 0

"Mislim da imamo kvalitet da stignemo do trijumfa u Rejkjaviku”

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Bez standarnog štoperskog tandema Stefan Savić – Igor Vujačić, veznih igrača Marka Jankovića i Edvina Kuča, nema ni talentovanog Vasilija Adžića, Marka Bakića, ali optimizam je i dalje tu.

Fudbaleri Crne Gore nastavili su sa pripremama za start Lige nacija i prvi meč sa Islandom u petak u Rejkjaviku (20.45h).

“Idemo da igramo otvorenu utakmicu, da se predstavimo najbolje što možemo i da pokušamo da izvučemo povoljan rezultat”, poručio je Driton Camaj.

Samo je trijumf u mislima…

“Na svakoj utakmici idemo na pobjedu, pokazali smo do sada da možemo da igramo sa svima. Istina je da imamo dosta povrijeđenih igrača, ali ko je spreman daće sve sebe da stignemo do povoljnog rezultata”, dodao je ofanzivac “sokola”.

Raduje se što će prvi put igrati protiv Islanda.

“Nismo ih još gledali i radili analizu, ali znamo da su ekipa za respekt, nedavno su dobili Englesku na Vembliju što govori dovoljno koliko su jaki. To što su, međutim, dobili Englesku na Vembliju, ne mora da znači da će pobijediti Crnu Goru”.

Oslabljeni “sokoli” mogu do dobrog rezultata, smatra Camaj.

“Gledamo sebe, našu igru i nadamo se najbolje. Oni su tipična skandinavska ekipa, igraju u jakom tempu, sa mnogo duela, trčanja, nije lako sa njima, ali opet kažem – ukoliko budemo poštovali sebe mislim da možemo da izvučemo pozitivan rezultat. Mislim da imamo kvalitet da stignemo do trijumfa u Rejkjaviku”.

Camaj je od ove sezone u Drugoj mađarskoj ligi, ali to ne mijenja njegov pristup.

“Osjećam se dobro, spreman sam. Bilo je dosta ponuda ovog ljeta, klub me nije pustio i ostao sam. Dajem sve od sebe na svakoj utakmici, profesionalac sam, igram zbog sebe, kluba i reprezentacije. Iskreno, puno je teža Druga liga nego Prva, ali šta je tu. Do decembra imam ugovor, daću sve od sebe”, zaključio je Camaj.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR