17 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

21.09.

25° / 15°

Nedjelja

22.09.

23° / 14°

Ponedjeljak

23.09.

23° / 15°

Utorak

24.09.

23° / 15°

Srijeda

25.09.

22° / 17°

Četvrtak

26.09.

23° / 16°

Petak

27.09.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Real već odredio prioritete za naredno ljeto

Izvor: EPA-EFE

Fudbal

Comments 0

Real već odredio prioritete za naredno ljeto

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Fudbalski klub Real Madrid već je odredio prioritete za naredno ljeto, piše španski "As".

Nakon što su ovog doveli Kilijana Embapea poslije višegodišnjih napora, u Madridu se fokurisaju na formiranje tima za budućnost jer se u dosadašnjem toku sezone jasno vidi da postoje nedostaci. Prije svega, timu Karla Anćelotija fali stabilnost u veznom redu i izostanak Tonija Krosa je i te kako uočljiv.

Stoga je Real identifikovao prioritet za naredno ljeto. Ako znaju da će izvjesno dobiti Alfonsa Dejvisa bez većih problema, onda bi kod primarne mete moglo da bude poteškoća. Naime, "As" piše da je Florentino Perez zajedno sa Karlom Anćelotijem i čitavim sportskim sektorom usmjerio sve resurese ne bi li doveli španskog vezistu u svoje redove.

Riječ je o jednom od najboljih fudbalera svijeta u ovom trenutku i najbitnijoj figuri sistema Pepa Gvardiole. Upravo od Pepove budućnosti umnogome i zavisi kakva će razmišljanja imati Rodri po završetku sezone. Kako je poznato, Pep je izjavio da je bliži odlasku nego ostanku, odnosno to je bio slučaj po završetku prošle sezone. Njegovo mišljenje bi naravno moglo da se promijeni do momenta kada mu istekne ugovor, što je na kraju aktuelne kampanje.

Rodri bi u slučaju Pepovog odlaska mogao takođe da razmišlja o transferu i Real Madrid želi to da iskoristi. Španac ima važeću saradnju sa Mančester sitijem do 2026. godine.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR