17 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

21.09.

25° / 15°

Nedjelja

22.09.

23° / 14°

Ponedjeljak

23.09.

23° / 15°

Utorak

24.09.

23° / 15°

Srijeda

25.09.

22° / 17°

Četvrtak

26.09.

23° / 16°

Petak

27.09.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Prosinečki pred Island: Mnogo se ovdje kuka oko povreda, pa što ako nam neko nedostaje?

Fudbal

Comments 1

Prosinečki pred Island: Mnogo se ovdje kuka oko povreda, pa što ako nam neko nedostaje?

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Fudbalska reprezentacija Crne Gore u petak od 20.45 gostuje Island u prvom kolu B Lige nacija.

Selektor Robert Prosinečki je na konferenciji za medije izdiktirao sastav koji će se suprotstaviti “ribarima” i najavio da u njemu neće biti Stevana Jovetića.

“Stevan je imao problem sa tetivom. Moramo ga sačuvati jer nije igrao od Gruzije u junu. Imamo plan za njega, sigurno je spreman za pola sata, a treba imati u vidu da tri dana kasnije igramo sa Velsom. Suvišno je pričati koliko nam on znači, ali jednostavno ćemo ga i sačuvati za Vels, prije svega jer nije dugo igrao i nije u takmičarskom ritmu kao drugi reprezentativci”, rekao je Prosinečki.

“Sokoli” bi trebalo da zaigraju u sastavu: Mijatović na golu, Vešović i Radunović na bekovskim pozicijama, Tući i Rubežić kao štoperi, Brnović i Eraković kao dva zadnja vezna, Marušić, Jovović i Osmajić će činiti ofanzivnu trojku, iza Krstovića koji je najistureniji napadač.

Nedostaju Savić, Vujačić, Janković, Kuč, Bakić, Adžić…

“Mnogo se ovdje kuka oko povreda. Pa što ako nam neko nedostaje? Start jeste bitan i igraćemo na najbolji način, duboko vjerujem u to. Igrači su motivisani, dobiće priliku oni koji nisu bili s nama u prethodnim akcijama. U redu, meč može da krene drugačije nego što planiramo, ali smatram da imamo čemu da se nadamo. Dobili smo na hitrini u veznom redu s Erakovićem i Jovovićem, sigurno ćemo moći da ugrozimo Island. I Osmajić i Marušić takođe imaju silinu, motoriku i brzinu, ako sve bude kako planiramo može biti vrlo dobra utakmica”, zaključio je Prosinečki.

Crna Gora u ponedjeljak u Nikšiću igra protiv Velsa.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Katunjaninl-Miogost

Daj Bože ,da nijesam u pravu,kad je riječo Prosinečkom ,ali ,nikako nemym osjećaj, analizirajući njegov rad i stavove, da ovo može biti uspješna priča.