13 °

max 21 ° / min 13 °

Utorak

08.10.

21° / 13°

Srijeda

09.10.

17° / 14°

Četvrtak

10.10.

22° / 15°

Petak

11.10.

20° / 16°

Subota

12.10.

22° / 13°

Nedjelja

13.10.

18° / 10°

Ponedjeljak

14.10.

20° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Adžić ponovo povrijeđen, preskače i oktobarske mečeve Lige nacija

Fudbal

Comments 0

Adžić ponovo povrijeđen, preskače i oktobarske mečeve Lige nacija

Izvor: Pobjeda.me

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Malerozno je počela misija Vasilija Adžića u Juventusu – crnogorski fudbaler doživio je novu povredu i čeka ga pauza zbog koje izvjesno neće biti na spisku ,,A“ reprezentacije za gostovanja Turskoj i Velsu u Ligi nacija.

Italijanski novinar Đovani Albaneze, koji prati dešavanja u ,,staroj dami“, objavio je da je 18-godišnji supertalentovani vezista ponovo van tima zbog problema sa mišićem, a da se povrijedio na zagrijavanju pred meč Juventus – Napoli koji se igrao u subotu.

Albaneze je naveo da će Adžić biti na raspolaganju nakon oktobarske pauze zbog termina za nacionalne timove. Juve će u međuvremenu igrati sa Đenovom, RB Lajpcigom i Kaljarijem.

Adžić još čeka na zvanični debi u dresu Juventusa, a tri meča odgledao je sa klupe – protiv Empolija, PSV-a i Napolija.

Prve tri utakmice ,,bjankonera“ u Seriji A propustio je zbog povrede, iz istog razloga nije imao priliku da debituje za seniorsku reprezentaciju Crne Gore u duelima s Islandom i Velsom.

Ne da se Nikšićaninu da upiše prve minute u najdražem dresu, a selektoru Robertu Prosinečkom da na djelu vidi igrača oko kojeg bi trebalo da se vrti igra ,,sokola“ u narednih 15 godina.

Crna Gora je bez boda u B4 grupi Lige nacija pred dva oktobarska gostovanja – 11. će igrati sa Turskom u Samsunu, tri dana kasnije sa Velsom u Kardifu.

Adžić bi, kao što je bilo planirano i za prethodnu akciju, sigurno dobio šansu za debi, ali će po svemu sudeći morati da sačeka novembar i mečeve na domaćem terenu u završnici najmlađeg Uefinog takmičenja za reprezentacije.

Prosinečki za oktobarske mečeve neće moći da računa i na Stefana Savića, dilema je da li će se dovoljno oporaviti Igor Vujačić i Marko Vešović, dok kapiten Stevan Jovetić i dalje nema klub.

Pozitivne vijesti su oporavak Marka Jankovića i Edvina Kuča.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR