Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

"Evo ih Šiptari": "Topao" doček naših košarkaša već na aerodromu u Beogradu

| Postavio/la: Antenam M

"Evo ih Šiptari": "Topao" doček naših košarkaša već na aerodromu u Beogradu

Na društvenoj mreži Tviter pojavio se snimak dolaska košarkaša "Budućnosti Voli" na beogradski aerodrom. Neznani junak potrudio se da naši košarkaši odmah počnu privikavanje na ono što ih, sva je prilika, čeka večeras u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Pogledajte, uostalom, snimak.

Zbog čega u Srbiji, posljednjih godina, tako teško razlikuju dva svoja susjedna naroda, Crnogorce i Albance, nije lako objasniti?

Još teže je, međutim, razumjeti zašto tako veliki broj građana Srbije, čak i onih koji ne odlaze da navijaju za "Crvenu zvezdu", smatra da je uvreda pripadnost naciji iz koje potiče njihova slavna dinastija Karađorđević? Među najugledniji srpskim istoričarima, naime, nema dileme da je Karađorđe Petrović potomak vojnika-plaćenika iz albanskog plemena Klimenti, koji su se sticajem istorijskih okolnosti našli u Srbiji i tamo ostali.

Komentari

Veverica,

@Mijo,u selu Spinje ima albanska familija koja mslavi slavu...letnji sv. Nikola

Mijo,

@Knjaz Danilo, Za Crnogorce se slazem, za Albance ne. To mozes da naglabas nekom drugom, ali ja sam iz Ulcinja i ovdje Albanci katolici slave Imendan, sto je potpuno druga stvar od Krsne Slave.

Knjaz Danilo,

@Mijo,Krsne slave su obicaji i kod crnogoraca i albanaca katolicke vjeroispovjesti ako to nijesi znao.A to je srpski obicaj isto kao sto je pravoslavna godina srpska ,jos jedna laz.

goran,

zašto se pridaje značaj nekoj budali koja lijeci svoje komplekse čemu ovaj snimak budale koje verbalno vrijedjaju biće uvjek dok ne ulaze na teren i pluju sve živo može se trpjeti ovo je balkan

Herceg Novi,

@zordan, pa zar si nešto drugo očekivao od fašista, koji imaju problem sa kim god da igraju.. Bilo da je iz HR, BH, CG, njima su svi izdajnici. A normalan bi se zapitao, pa zar je moguće da niko ne valja ili je vjerovatnije da je problem u njima kompleksašima..

JOKO R. sa Veruše,

@Istinoljubivi,Sasvim te razumijem momče,kad ovaj cijenjeni portal nazivaš propalim portalom, jer ti potičeš iz sredine đe se čita Informer i ostalo smeće.Zato si od istine i ljubavi ti predaleko.Kani se kukavče toga jer ćete kroz život ta tvoja naivnost skupo koštati.

Mijo,

@Baron, Od kada to Albanci slave krsnu Slavu? Karadjordjev otac nije Šumadinac, ali je Srbin iz tadašnje Južne Srbije (Sjeverne Makedonije) pretpostavlja se iz okoline Ohrida, gdje je često slavljenje Sv Klimenta. Ili vi mislite da sve teritorije južno od Srbije pripadaju Albancima?

zordan,

Vec na aerodromu prvi znaci fasizma . Nek je vjecna CRNA GORA !!!

gost,

@Istinoljubivi, Da si me sto uvrijedio, obrnuo bih ti i drugi obraz. Ovako, reci cu ti samo - dobro...

Ostavi komentar

0/300