10 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Olimpijakos "blizu ABA", ništa od meča sa Panatinaikosom

Košarka

Comments 0

Olimpijakos "blizu ABA", ništa od meča sa Panatinaikosom

Izvor: B92

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Košarkaški klub Olimpijakos odbio je da se pojavi na prvom meču plej-ofa Grčke A1 lige, pa će zbog toga snositi određene posledice.

Plej-of meč Grčke lige između Olimpijakosa i Panatinaikosa na kraju neće biti odigran pošto je Olimpijakos odlučio da "održi riječ" i ne pojavi se na toj utakmici, pa će zbog toga biti izbačeni u niži rang.

Iz Olimpijakosa su objavili još prije nekoliko dana da se neće pojaviti u OAKA Areni, a takođe su iz ekipe u toku dana javili policiji da neće biti potrebno za jakim mjerama obezbjeđenja u hali, pošto Olimpijakos neće doći na utakmicu.

Istovremeno, vlasnik Panatinaikosa, Dimitris Janakopulos, obratio se Panajotisu i Agelopulosu.

"Želimo da vjerujemo da će doći do promjene u posljednji čas i da će Olimpijakos preinačiti loše donijetu odluku da se povuče iz lige i da će doći u OAKA Arenu da se utakmica odigra", poručio je Janakopulos.

Prvi čovjek Evrolige Đordi Bertomeu, takođe, je komentarisao novonastalu situaciju u šampionatu Grčke i napomenuo da tako nešto u Evroligi ne može da se dogodi.

"Konflikt između Olimpijakosa i Panatinaikosa je važan na lokalnom nivou, ali mi smo u toj situaciji neutralni. Razočaran sam zbog svega i smatram da je sve ovo sramota za grčku košarku", rekao je Đordi Bertomeu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR