15 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Novi detalji nesreće: Automobil velikom brzinom skrenuo u našu traku, molimo se da je Kuzmić dobro

Izvor: Foto: Prijedordanas

Košarka

Comments 0

Novi detalji nesreće: Automobil velikom brzinom skrenuo u našu traku, molimo se da je Kuzmić dobro

Izvor: B92

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Bokser iz Prijedora Dražan Janjanin (30) bio je u automobilu BMW koji se sudario sa SUV-om Porsche u kojem je bio košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić.

Janjanin je u izjavi za portal "Srpskainfo" opisao udes u Ramićima, na magistralnom putu Banjaluka-Prijedor, u kojem je teško povrijeđen košarkaški reprezentativac Srbije.

"Vraćao sam se sa borbe iz Minhena i Miljatović je mojim autom došao po mene u Banjaluku. Bili smo u Ramićima oko pet sati ujutru kada su se samo iza krivine pred našim očima pojavila svjetla. Automobil je velikom brzinom išao iz suprotnog smjera i skrenuo u našu traku. Miljatović je brzo reagovao i skrenuo naš automobil u stranu. Udarili smo u bankinu. Međutim i "porše" koji nam je došao u susret udario je u naš zadnji lijevi kraj, otkinuo vrata i točak našeg vozila", rekao je Janjanin.

Prijerodčanin dodaje da se njihovo vozilo od siline udara prevrnulo na krov, dok se "Porsche" u kojem su se nalazili Kuzmić i njegov prijatelj Bogdan Ilić, zaustavio oko 200 metara dalje.

"Razbio sam prozor i izašao i izvukao prijatelja iz auta. Otišli smo dolje do drugog vozila. I ono je bilo prevrnuto na krov i sletjelo je sa ceste. Iz automobila se čula glasna muzika i čulo se da neko krklja. Ubrzo su došli vatrogasci i izvukli ih iz auta. Mi imamo posjekotine od stakla. Meni su šili ruku, ali dobro smo. Pokušavamo da saznamo kako su Kuzmić i njegov prijatelj i molimo se da budu dobro. Čuli smo da su u teškom stanju", zaključuje Janjanin.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR