Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Španija nadigrala Srbiju i zauzela prvo mjesto u grupi!

| Postavio/la: Bojan Šuković

Španija nadigrala Srbiju i zauzela prvo mjesto u grupi!

Košarkaška reprezentacija Srbije je doživjela prvi poraz na Svjetskom kupu u Kini od nacionalne selekcije Španije, rezultatom 81:69.

Kao drugoplasirani iz ove grupe Srbija u četvrtfinalu ide na Argentinu, a u polufinalu će vjerovatno protivnik biti Sjedinjene Američke Države, osim ako ne bude iznenađenja u međuvremenu. Španija se za polufinale bori sa Poljskom. 

SAD će u četvrtfinalu igrati protiv poraženog iz duela Francuska – Australija. Trikolori i Gaučosi će sjutra međusobnim duelom riješiti ko će biti pobjednik grupe i dobiti lakši put ka završnici turnira. Poraženi će morati na Amerikance.

ŠPANIJA - SRBIJA 81:69 (13:20, 32:17, 22:19, 14:13)

Sportski centar Vuhan

Gledalaca: oko 6.500

Sudije: Maranjo (Brazil), Anderson (SAD), Bermudez (Meksiko)

ŠPANIJA: Beiran, Klaver 14, 7sk, Kolom, Fernandez 7, Gasol 11, 6sk, 6as, H. Ernangomez 3, V. Ernan gomez 7, Ljulj 9, Oriola 6, Rabaseda, Ribas 5, Rubio 19, 5sk, 4as.

SRBIJA: Birčević 3, Bjelica 3, Bogdanović 26, 10sk, 6as, Gudurić, Jokić 6, Jović 4, Lučić 8, Marjanović, Micić 5, Milutinov 7, Raduljica 7, Simonović.

Uskoro opširnije... 

Komentari

Goli,

@Bary Ipak seires!!! Čim ovo pišeš...

Bary,

Sad bi trebalo da seirimo mi Crnogorci, ko sto Srblji seire kad izgubi Crna Gora. No, smo mi gospoda i ne slavimo poraze. Ni tuđe, ni svoje.

Tarabić,

Šteta, pokvarise koš razliku. Moćni protiv Angole, Burkine Faso, Mozambika... a kad dođe prvo tvrdo- q....m o ledinu. Pozdrav za navijače iz BE, HN i drugih mjesta đe lokalno stanovništvo izgore da se utrpa u legitimno potomstvo vodača opanaka.

Ostavi komentar

0/300