8 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Klub ispred pojedinca: Subotić više nije trener Budućnosti Voli

Košarka

Comments 0

Klub ispred pojedinca: Subotić više nije trener Budućnosti Voli

Izvor: sport klub

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Slobodan Subotić nije više trener košarkaša Budućnosti. Poslije samo pet odigranih mečeva u sezoni, došlo je do sporazumnog raskida ugovora, saopšteno je iz KK Budućnost Voli.

Kako su naveli, sinoć su na sastanku sa Subotićem otvoreno razgovarali o trenutnoj situaciji.

''Imajući u vidu da i Upravni odbor i trener Subotić dijele zajednički stav da je ekipi potrebna promjena koja će vratiti klub na pobjednički kolosjek i nastavak sezone Eurokupa, složili smo se da je u ovom trenutku sporazumni raskid najbolje rješenje. Sa Slobodanom Subotićem, kao trenerom i kao čovjekom je bilo divno sarađivati. Zahvaljujemo mu na korektnom odnosu i pogledima na novonastalu situaciju u Klubu. Budućnost Voli neće zaboraviti sjajnu pobjedu u Beogradu protiv Crvene Zvezde. Hvala mu što je ovom odlukom pokazao da djeli naš stav da je Klub i njegov interes ispred svih nas kao pojedinaca''- saopštio je Upravni odbor KK Budućnost Voli.

Kako je kazao Subotić, zbog loših rezultata na početku sezone u Super Kupu i Eurokupu, smatra da je potrebna promjena, kao dodatni snažan impuls igračima.

''Dijelim mišljenje i stavove Upravnog odbora da Klubu treba promjena da bi u pravom smjeru krenuo dalje ka ostvarenju planova zacrtanih na početku sezone. Zahvaljujem se stručnom štabu i Upravi Budućnosti Voli, posebno predsjedniku Draganu Bokanu sa kojim sam odlično sarađivao. Raskidamo saradnju na veoma korektan način, u potpunosti dijeleći zajedničke stavove. KK Budućnosti Voli želim sve najbolje u ovoj i budućim sezonama''- kazao je Subotić.

Budućnost Voli ima maksimalan učinak u ABA ligi, u kojoj je pobijedila Zadar i Crvenu zvezdu. Ipak, u Eurokupu ima tri poraza, od Unikahe, Trenta i Gdinje.

Budućnost Voli već u nedjelju sa početkom u 20 sati igra protiv Primorske u ABA ligi, zatim slijedi gostovanje Galatasaraju u Eurokupu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR