15 °

max 22 ° / min 14 °

Ponedjeljak

14.10.

22° / 14°

Utorak

15.10.

24° / 15°

Srijeda

16.10.

23° / 14°

Četvrtak

17.10.

18° / 17°

Petak

18.10.

17° / 16°

Subota

19.10.

17° / 13°

Nedjelja

20.10.

12° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mijović: Da otežamo posao Partizanu

Košarka

Comments 0

Mijović: Da otežamo posao Partizanu

Autor: Bojan Šuković

  • Viber
SC Derby je u prva tri kola u Admiralbet ABA ligi upisao dvije pobjede, ima i poraz od Cibone, a ako želi da sačuva maksimalan skor u “Morači” mora da savlada jednu od najboljih ekipa u regionu.

U Podgoricu stiže Partizan (subota od 16 sati), uz Budućnost Voli i Megu jedini tim sa sve tri pobjede na startu takmičenja.

“Studenti” vjeruju da imaju šansu protiv favorita.

“Čeka nas praznik košarke, u goste nam dolazi ozbiljan evroligaški tim sa vrhunskim trenerom. To je samo po sebi za nas, za našu mladu ekipu, veliki izazov. Utakmica protiv Partizana spada u red onih utakmica iz kojih i igrači i treneri izlaze bolji”, rekao je trener Petar Mijović.

“Mislim da se nalazimo u dobrom momentu, u dobrom raspoloženju, daćemo sve od sebe da Partizanu otežamo posao i da ostavimo što je moguće bolji utisak. Naravno, imamo svoje ambicije, želju da odigramo na najbolji mogući način protiv ekstra kvalitetnog protivnika. Probaćemo da meč uvedemo u ritam kojim bismo otežali Partizanu posao u Podgorici”, kazao je Mijović.

Krilni centar Andrija Grbović zna da je pred njegovom ekipom težak zadatak.

“Očekuje nas meč protiv slobodno mogu da kažem najtežeg protivnika do sada u ABA ligi. U pitanju je evroligaška ekipa koja je promijenila cijeli tim u odnosu na prethodnu sezonu. Ekipa koja je sastavljena od igrača sa dobrim individualnim kvalitetom i dobro popunjena na svakoj poziciji. Nama je bitno da ponovimo pristup koji smo pokazali u utakmici protiv Zadra i da sa ekstra energijom i fokusom izađemo na parket”, istakao je Grbović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR