Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Čuvena teniserka se opet vraća iz penzije

| Postavio/la: Bojan Šuković

Čuvena teniserka se opet vraća iz penzije

Jedna od najomiljenijih teniserki svih vremena, osvajačica četiri grend slema i bivši "Broj 1", Kim Klajsters najavila je povratak iz penzije!

Sada 36-godišnja majka troje djece odlučila je da promijeni dnevnu rutinu i da se vrati onom što najbolje radi. Na veliku sreću horde njenih navijača, ali i svih ljubitelja bijelog sporta. Kako je najavljeno, ona će se vratiti na početku 2020. u WTA cirkus.

"Još volim tenis!", pozitivna je Belgijanka, "Ljubav prema sportu je još tu, ali je pitanje da li sam i dalje sposobna da se podignem na nivo koji bih željela. Ne osjećam se kao da nešto hoću da dokažem, ali želim da se izazovem i da ponovo budem jaka. Ovo je moj maraton, pa hajde da probam kako ide."

Ovo joj je drugi put da se vraća iz penzije, pošto je to uradila već 2005. kao prva na svijetu, ne bi li stvorila porodicu, da bi se vratila dvije godine kasnije i ponovo zasjela na vrh. U "drugu" penziju je otišla još 2012, kojoj je sada, po svemu sudeći došao kraj, a u međuvremenu je ušla i u "Tenisku kuću slavnih".

Ostavi komentar

0/300