6 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Crnogorski derbi: Jadran spreman za nove bodove

Ostalo

Comments 0

Crnogorski derbi: Jadran spreman za nove bodove

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Crnogorski vaterpolo derbi, u okvirima Regionalne lige, odigraće se 15. novembra u 19 časova kada će Primorac dočekati Jadran Carine, u Budvi. Novljani su favoriti pomenutog duela, ali nema sumnje da će Kotorani dati maksimum kako bi došli do iznenađenja.

Bek Novljana iz Splita Marino Čagalj kazao je da je Primorac mlada ekipa koja ima dobar nastup ove godine i da su rasterećeni jer nemaju šta izgubiti.

“Mi smo favoriti, od toga ne treba bježati. To trebamo svojom igrom potvrditi i napraviti takvu uvertiru za KUP Crne Gore koji nas očekuje za sedam dana i jednostavno pokazat da smo bolji”, jasan je Čagalj.

Danilo Radović, krilo Jadrana, istakao je da se Jadranaši nadaju da će otvoriti utakmicu na pravi način i da neće ući u neke probleme.

“Nadamo se da će trener moći da rotira sve nas tokom igre. Nakon toga nas očekuje utakmica protiv Barselonete, probaćemo da damo svoj maksimum i nakon toga imamo KUP Crne Gore gdje se sastajemo u polufinalu sa Primorcem”, rekao je Radović.

Jadran je trenutno treći, dok je Primorac šesti. Jedini crnogorski klub koji igra ovogodišnju Ligu šampiona ima pet pobjeda i dva poraza u RVL, dok je Primrac upisao tri pobjede i četiri poraza.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR