21 °

max 21 ° / min 13 °

Utorak

16.04.

21° / 13°

Srijeda

17.04.

15° / 9°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Borba zakazana, šampion poručio: Završiću sa njim, zauvijek

Ostalo

Comments 0

Borba zakazana, šampion poručio: Završiću sa njim, zauvijek

Izvor: B92

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Svjetski bokserski šampion u WBA verziji u teškoj kategoriji, Amerikanad Dionte Vajlder boriće se ponovo sa Britancem Tajsonom Fjurijem 22. febrauar 2020.

Vajlder je prije nekoliko dana odbrani pojas pošto je u sedmoj rundi nokautirao izazivača, Kubanca Luisa Ortiza i sada je u potpunosti posvećen borbi sa Fjurijem.

Iako još nije potvrđeno gdje će boksovati, vjeruje se da će to ponovo biti na američkom tlu, pošto su se prethodni put sastali 2018. u Los Anđelesu.

Inače , Vajder nije boksovao van SAD još od 2014. godine, a vjeruje se da najviše šansi da dobiju organizaciju meča imaju "MGM Grand" u Las Vegasu i "Barklis centar" u Bruklinu.

Vajder je poslije pobjede nad Ortizom dao zanimljivu izjavu koja se tiče Tajsona Fjurija.

"Ono što radim ja i ono što čini on su kao noć i dan. On se borio protiv slabijih protivnika, a ja samo sa najboljima. I davao sam ništa manje od najboljeg, bio sam najveći mogući šampion. I to što sam radio slalo je svijetu jasnu poruku. Vratio sam se protiv Dominika Brizilea i protiv Luisa Ortiza", rekao je Vajlder.

Ono što je Vajderu smetalo je i to što je Fjuri tvrdio da je on zapravo dobio tu borbu, a ne Vajlder kako su sudije odlučile (na poene).

"On i njegov tim se kriju iza ugovora sa ESPN-om i lažu o brojkama. Ako stvarno vjeruju da me je dobio ubjedljivo, zašto odmah nije zakazao rimeč?", pita se Vajder.

Veoma je motivisan za tu borbu 22. februara.

"Ne mogu da dočekam 22. februar i taj rimeč. Završiću jednom za sva vremena sa njim, kao što sam uradio i prvi put i reći mu zbogom. Ovo vam kaže neprikosnoveni, neporaženi kralj, šampion teške kategorije. Biće samo jedan šampion, jedno lice, jedno ime u teškoj diviziji, Dionte Vajlder", poručio je američki bokser.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR