11 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
OSCG: Zvicer i Vuković najbolji

Ostalo

Comments 0

OSCG: Zvicer i Vuković najbolji

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Ivan Zvicer i Dijana Vuković najbolji su odbojkaš i odbojkašica Crne Gore u domaćem prvenstvu u 2019. godini.

Zvicer, koji u ovoj sezoni nastupa za Mladi radnik, sa ekipom Budve osvojio je duplu krunu i bio jedan od najboljih igrača plej-ofa i finala Kupa.

Sa reprezentacijom Crne Gore osvojio je zlatnu medalju na Igrama malih zemanlja Evrope.
Zvicer

"Često sam na početklu karijere, od starijih kolega, slušao da se rad isplati i da nagrada za to mora doći. Taj period je za mene došao jer sam dobio nagradu za svoj trud. Poručio bih najperspektivnim da nepdustaju, da zacrtaju svoj cilj u životu i da idu do kraja. To će im se ostvariti", kazao je Zvicer.

Vuković je sa Lukom Bar osvojila titulu prvaka Crne Gore.

Predvodila je i reprezentaciju do zlata na igrama mnalih zemanlja Evrope.

"Priznanje će mi biti veliki podstrek za dalji rad i napredak. Nagrada mi je bitna i potrudiću se da opravdam izbor i priznanje", kazala je Vuković.

Najperspektivniji odbojkaš i odbojkašica su Matija Ćinćur i Tijana Tvrdišić.

Ćinćur, koji je rođen 2003. godine, karijeru je počeo u Jedinstvo Franci, a od ove sezone nastupa za prvi tim Budućnost volley Bemax.

Član je kadetske i juniorske reprezentacije Crne Gore.

Tvrdišić, koja je 2002. godište, karijeru je počela u Galebu Poliklinika Hipokrat, odakle na početku ove sezone prešla u redove gradskog rivala Luke Bar.

Ona je prethodne sezone osvojila Kup Crne Gore sa ekipom Galeba, sa kojom je osvojila i titule prvaka Crne Gore u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji.

Tvrdišić je član kadetske, juniorske i seniorske reprezentacije Crne Gore, sa kojom je na Igrama malih zemalja osvojila zlatnu medalju.

Predsjednik Odbojkaškog saveza, Cvetko Pajković kazao je da su igranjem odbojkaša na Evvropskom prvenstvu ispunili dugogodišpnji cilj.

"Naši momci odmjerili su snage sa najboljima i bili na pragu eliminacione runde. U 2019 . godioni obje selekcije bile su zlatne na Igrama u Budvi, juniori su prvaci Balčkana u Tirani, a sve mlađe selekcije učestvovale su na Blkanijadama", rekao je Pajković.

On je naglasio da u Savezu svi uvijek žele bolje I više.

"Žečlimo da ponovo imamo seniore na Evropskom prvenstvu (EP) i da seniorke iskorače u istom pravcu. Naredne godine smo domaćini EP za djevojčice do 17 godina", kazao je Pajković.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR