23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Jovetić za Meridian sport: U polufinalu Eura nas očekuju dva spektakla, favorit je Španija

Ostalo

Comments 0

Jovetić za Meridian sport: U polufinalu Eura nas očekuju dva spektakla, favorit je Španija

Autor: Portal Antena M

  • Viber

Crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić nakon uspješno završene sezone sada puni baterije za narednu, ali i uživa u čarima Evropskog prvenstva.

Kapiten “sokola” govorio je za Meridian sport o dosadašnjem dijelu takmičenja, ali i onome što nas čeka večeras.

“Generalno smatram da je prvenstvo odlično, pogotovo utakmice na početku jer se igralo rasterećenije i to je donijelo veći broj golova. Naravno, kako se približava kraj šampionata veći je pritisak na učesnicima i zbog toga su utakmice manje zanimljive za gledanje”, rekao je Jovetić i nastavio:

“Ipak, mislim da nas u polufinalu očekuju dva spektakla. Do sada sam najviše vidio od reprezentacije Španije, igraju najljepši fudbal i volio bih da oni osvoje šampionat”, bio je iskren fudbaler grčkog Olimpijakosa.

Prokomentarisao je Jovetić i očekivanja od njegovih favorita u polufinalu, u kom igraju protiv Francuske, večeras od 21 čas.

“Francuska je izuzetno jaka, imaju doslovno dva odlična tima, ali na putu do polufinala nisu pokazali mnogo, prolazili su sve prepreke ali nisu to uradili uz neku spektakulrano dobru igri i moraju kad-tad da se “razgoropade”. Vidjećemo šta će pokazati u polufinalu.”

Što se tiče druge polufinalne utakmice, u kojoj se sastaju Holandija i Engleska, Jovetić podsjeća na ono što su prikazali do sada te na osnovu toga bira miliju ekipu.

“Dopada mi se Holandija. Nisam vidio ništa posebno od Engleske u dosadašnjem toku šampionata, dok je Holandija sjajno odigrala sve dosadašnje mečeve”, kaže Jovetić i dodaje:

“Svakako jedva čekam da ispratim kraj Evropskog prvenstva.”

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR