20 °

max 30 ° / min 20 °

Petak

06.09.

30° / 20°

Subota

07.09.

33° / 20°

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

26° / 19°

Utorak

10.09.

25° / 19°

Srijeda

11.09.

27° / 18°

Četvrtak

12.09.

25° / 19°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Telemach: EON Sports Mode zabilježio rekordne rezultate tokom prenosa EURO

Ostalo

Comments 0

Telemach: EON Sports Mode zabilježio rekordne rezultate tokom prenosa EURO

Autor: Antena M

  • Viber

EON platforma kompanije Telemach Crna Gora zabilježila je rekordne rezultate u korišćenju funkcije EON Sports Mode, za vrijeme prenosa utakmica Evropskog prvenstva u fudbalu (EURO).

U toku trajanja Evropskog prvenstva u fudbalu korišćenje jedinstvene funkcije EON Sports Mode u Crnoj Gori poraslo je oko 2,5 puta u odnosu na prosjek.

Na nivou svih telekomunikacionih operatora u okviru United Grupe, zabilježen je porast od 3,4 puta. Tako je ukupno na 109.000 novih uređaja - televizora, mobilnih telefona i računara, prvi put aktiviran EON Sports Mode.

Korisnici Telemacha i EON platforme uživali su u izuzetno zanimljivom Evropskom prvenstvu u fudbalu, pogledali 51 utakmicu i navijali za neku od 24 reprezentacije koje su se takmičile.

„Sve to pratilo je i jedinstveno sportsko iskustvo - EON Sports Mode koji smo kreirali sa ciljem da na jednom mjestu postoje sve one važne statističke i sportske informacije o svakom meču. EURO 2024 pokazao nam je da EON korisnici to žele i očekuju od Telemacha. Značajan porast korišćenje EON Sports Mode funkcije ukazao nam je i na sve što ljubitelje sporta interesuje, način na koji potražuju informacije i ono ključno – koliko im je važno da njihovo TV iskustvo bude personalizovano, interaktivno, zanimljivo i korisno“, poručila je Slobodanka Nikolić, rukovodilac sektora za razvoj proizvoda i komunikacije kompanije Telemach.

EON Sports Mode je razvio United Cloud, razvojni centar United Grupe u okviru koje posluje i Telemach Crna Gora,  i ljubiteljima sporta pruža informacije o utakmicama, takmičenjima, igračima, kao i detaljnim statistikama poput posjeda lopte, broja postignutih poena ili golova po igraču, broja prekršaja, stanje na tabeli i slično, a možete unazad da vratite i najzanimljivije momente utakmice koje želite da pogledate opet. Ova funkcija je dostupna na svim uređajima – televizoru (putem EON Smart Boksa), mobilnom telefonu i laptopu (putem EON aplikacije).

EON Sports Mode je jedna od funkcija višestruko nagrađivane EON TV platforme, koja je dostupna na tržištu od 40 miliona ljudi širom Jugoistočne Evrope. EON je napravio revoluciju na tržištu televizije, a uz dalji razvoj i personalizaciju sadržaja prema navikama svakog člana porodice promijenio je način na koji danas gledamo televiziju.

EON platforma je dostupna u okviru EON paketa.

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR