18 °

max 20 ° / min 15 °

Četvrtak

19.09.

20° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Prva noć Lake Fest-a je bila prava eksplozija energije – Pripremite se za još jaču drugu noć!

Ostalo

Comments 0

Prva noć Lake Fest-a je bila prava eksplozija energije – Pripremite se za još jaču drugu noć!

Autor: Antena M

  • Viber

Prva noć jednog od najpoznatijih festivala kod nas, Lake Fest-a je završena, a publika je bila oduševljena sjajnom atmosferom i svim izvođačima koji su se potrudili da publika koja je sinoć bila na Krupcu večeras dođe ponovo.

U tome im je pomogla i ekipa Meridianbet-a, koja je prostor obogatila sjajnim štandovima koji vam nude mogućnost igre, zabave i naravno dobitka i poklona.

Ovaj događaj, koji je postao sinonim za vrhunski provod i nezaboravne trenutke, i sinoć je okupio ljubitelje muzike iz svih krajeva svijeta, stvarajući jedinstvenu atmosferu koja spaja umjetnost, kulturu i zabavu.

Lake Fest je jedan od rijetkih festivala koji se može ponositi svojim raznovrsnim muzičkim programom koji obuhvata sve žanrove, od rocka i popa, preko elektronske muzike, do world music i jazza.

Tako je bilo i sinoć, kada se sa Krupca čuo zvuk Subverzije bl, Željka Bebeka, Prljavog kazališta, Goblina i Murata Unčuoglua.

Jedna od najvažnijih karakteristika ovog festivala je njegova atmosfera. Posjetioci su prve večeri, bez obzira na starosnu dob, bili prepušteni ritmu muzike i energiji koja pulsira iz svake note.

Sve to, ali i doza sportskog duha koju je stvorila ekipa Meridianbet-a, širili su se sinoć ulicama Nikšića, a ista zabava nastavlja se i večeras kada će publiku zabavljati Marčelo, Queen Sensation, Splean, Ritam nereda i Fedde le Grand.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR