15 °

max 24 ° / min 15 °

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Četvrtak

26.09.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Meridianbet za bolje uslove rađanja novih, boljih naraštaja!

Ostalo

Comments 0

Meridianbet za bolje uslove rađanja novih, boljih naraštaja!

Izvor: SPONZORISANO

Autor: Antena M

  • Viber

Kompanija Meridianbet, koja je godinama unazad prepoznata kao jedna od najboljih kompanija u oblasti društvene odgovornosti, je još jednom prilikom pokazala svoju izuzetnu posvećenost zajednici, kroz, naravno, još jednu izuzetno značajnu donaciju.

U okviru svojih aktivnosti, a prepoznajući problem koji se javio u porodilištu u Nikšiću kada su u tom gradu najavljene nezapamćeno velike temperature, kompanija Meridianbet odlučila je da donira 13 TESLA Inverter klima uređaja, koji bi značajno olakšale boravak majki i beba u porodilištu tog grada.

Prepoznali smo problem u jednoj od najvećih zdravstvenih ustanova u Crnoj Gori, a koji direktno utiče na našu najmlađu populaciju i najosjetljiviji dio društva, kao i na porodilje kojima je neophodna najbolja moguća njega nakon donošenja na svijet novih mladih naraštaja.

Osim toga, klima uređaji neophodni su i medicinskom kadru koji radi u bolnici, na jednom od najvažnijih odjeljenja u istoj, kako bi bez problema mogli pružiti najbolju moguću njegu svojim pacijentima. 

Moramo podsjetiti i da smo osjetili trenutak kada je to najneophodnije, s obzirom na najavljene vrućine.

Ovu skromnu, a dovoljno veliku donaciju je mr. sci. dr Dušanaki Milatović Perović, izvršnoj direktorici JZU Opšte bolnice „Nikšić“, svečano uručila predstavnica Meridianbet firme.

Ovaj gest jasno pokazuje da Meridianbet, osim svojih poslovnih uspjeha, ulaže značajne napore u poboljšanje uslova rada i boravka u zdravstvenim institucijama, jačajući lokalnu zajednicu kroz društveno odgovorne inicijative.

Kao lider u oblasti društveno odgovornog poslovanja, Meridianbet prepoznaje važnost ulaganja u lokalnu zajednicu i stavlja potrebe ljudi u prvi plan, što je primjer sjajnog rada i razumijevanja jedne kompanije koja savršeno posluje.

Kvalitetni uslovi rada u zdravstvenim ustanovama od vitalne su važnosti, a Meridianbet svojim djelovanjem želi doprinijeti stvaranju okruženja gdje su zdravlje i dobrobit građana na prvom mjestu.

Ovom inicijativom, kompanija Meridianbet-a želi da uputi poziv drugim društveno odgovornim kompanijama da se uključe i pruže podršku zajednicama u kojima posluju.

Samo kroz zajedničke napore, donacije i akcije slične ovima, poslovni sektor može značajno doprinijeti unapređenju uslova u bolnicama, školama i drugim važnim institucijama.

Isto tako, samo kroz saradnju i zajedničku odgovornost možemo graditi bolje društvo i omogućiti kvalitetniji život za sve građane.

Meridianbet kompanija će nastaviti da bude primjer takvog pristupa i poziva i druge kompanije da slijede ovaj put.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR