20 °

max 23 ° / min 17 °

Petak

11.10.

23° / 17°

Subota

12.10.

22° / 14°

Nedjelja

13.10.

20° / 14°

Ponedjeljak

14.10.

24° / 15°

Utorak

15.10.

23° / 14°

Srijeda

16.10.

22° / 14°

Četvrtak

17.10.

21° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Podrška plivačkom klubu Budućnost: Meridianbet poboljšava uslove za uspjehe

Ostalo

Comments 0

Podrška plivačkom klubu Budućnost: Meridianbet poboljšava uslove za uspjehe

Izvor: SPONZORISANO

Autor: Antena M

  • Viber

Kompanija Meridianbet prepoznala je značaj razvoja Plivačkog kluba Budućnost i pružila značajnu donaciju, kojom će se poboljšati uslovi rada i boravka u klubu.

Ova donacija usmjerena je na unaprjeđenje infrastrukture i organizacije, omogućavajući efikasniji rad kako sportskog osoblja, tako i uprave kluba.

Plivački klub Budućnost, koji od ove godine posluje pod vlasništvom Glavnog grada, predstavlja jedan od najperspektivnijih sportskih kolektiva u Crnoj Gori.

Klub je do 2024. godine ostvario brojne uspjehe u mlađim kategorijama, osvojivši nekoliko titula Prvenstva i Kupa Crne Gore. Ove sezone, nastavili su nizati uspjehe sa jednom šampionskom titulom i tri osvojena Kupa.

Pod vođstvom predsjednika Rajka Ćupića i trenera Aleksandra Aleksića, koji je osvajao medalje sa mladim selekcijama Crne Gore, klub nastavlja svoj put ka ostvarivanju novih sportskih dostignuća.

Donirani uređaji za opremanje kancelarija kluba omogućiće bolju organizaciju i unaprijediti svakodnevni rad, što će biti ključno za dalji rast i razvoj.

Imali smo priliku lično uručiti ovu donaciju i obići bazene na kojima mladi talenti vrijedno treniraju, pripremajući se za buduće izazove.

Ovi uslovi predstavljaju osnovu za dalji profesionalni napredak kluba i njegovih sportista.

Podrška kompanije Meridianbet dolazi u pravom trenutku i dodatno jača kapacitete kluba, omogućavajući mu da nastavi s fokusom na razvoju mladih plivača i postizanju još većih uspjeha na nacionalnom i međunarodnom nivou.

Ulaganje u sport i mlade sportiste od ključnog je značaja za jačanje sportske zajednice i promociju zdravih stilova života.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR