12 °

max 21 ° / min 12 °

Nedjelja

20.10.

21° / 12°

Ponedjeljak

21.10.

21° / 14°

Utorak

22.10.

21° / 14°

Srijeda

23.10.

22° / 13°

Četvrtak

24.10.

22° / 12°

Petak

25.10.

19° / 12°

Subota

26.10.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Gojković srebrna na EP u Sofiji

Ostalo

Comments 1

Gojković srebrna na EP u Sofiji

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Crnogorska bokserka Bojana Gojković sa srebrnom medaljom završila je nastup na Evropskom prvenstvu do 23 godine u Sofiji.

Ona je danas u finalnom meču kategorije do 57 kilograma, odlukom sudija na poene, poražena od Francuskinje Stelini Grosi.

Gojković je, u izjednačenoj borbi u kojoj je ishod mogao biti i drugačiji, pružila snažan otpor i bila ravnopravna, u nekim trenucima i bolji rival.

Sudije su presudile u korist Francuskinje i meč bodovale 3:2.

Selektor Nikola Ružić kazao je da je meč bio izjednačen i da sudije ne bi pogriješile i da su za pobjednicu proglasili crnogorsku bokserku.

"Izjednačen meč, u kojem su nijanse odlučivale. Zadovoljan sam kako je odradila finale. Najveći problem pravila nam je povreda nosa, od udarca glavom Bjeloruskinje u polufinalu. Nije slomljen, ali je otekao i mnogo je boli. Morala je da primi anesteziju pred meč. To je možda uticalo na kasniji početak u prvoj rundi, a ostale dvije po meni nije izgubila", rekao je Ružić agenciji MINA.

Gojković je na putu do finala eliminisala Oliviju Grejs Holms iz Engleske, Mađaricu Rebeku Doboš i
Bjeloruskinju Marinu Muliarčik.

Komentarišući nastupe ostalih crnogorskih boksera, Ružić je kazao da je zadovoljan rezultatom Tomislava Đinovića i načinom na koji je došao do bronzane medalje.

"Pobijedio je dva meča, a izgubio na poene od domaćeg boksera Radoslava Rosenova. Zadovoljan sam kako je odradio i taj meč, uprkos porazu, više mi se sviđa kako je boksovao nego u prethodnim bprbama koje je dobio", rekao je Ružić.

Govoreći o Petru Liješeviću istakao je da na žalost nije imao sreće i da ga je povreda arkade zaustavila u osmini finala.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR