Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

"Sjajan odnos djevojaka i važna pobjeda"

| Postavio/la: Bojan Šuković

"Sjajan odnos djevojaka i važna pobjeda"

Duel protiv Ramniku Vlčee bio je očekivano težak, ali je tim bio na visokom nivou, naročito u odbrani, što je donijelo željeni rezultat, kazao je trener Dragan Adžić nakon pobjede (23:19) protiv rumunskog tima u trećem kolu Lige šampiona. Adžić je istakao da očekuje teži meč u Rumuniji za dvije sedmice, imajući u vidu to da je u pitanju možda i najteže gostovanje u elitnom takmičenju. Pivot Ema Ramusović istakla je sjajnu igru u odbrani, uz napomenu da se još jednom potvrdilo da je to ključno u igri Budućnosti.

"Podrška navijača je bila sjajna kada dajemo maksimum. To je bila dobra emocija. Kad smo saznali da ćemo u grupnoj fazi Lige šampiona igrati protiv Vlčee, znali smo da će biti upravo ovako kao večeras. Prvo, poštujem rad kolege iz Vlčee, mislim da pravi sjajne rezultate sa ovim timom. Upravo i zbog toga značaj ovog meča je bio veći. Znamo šta nas čeka u Rumuniji, to je trenutno možda i najteže gostovanje u Ligi šampiona. Radujem se meču, novom susretu i emociji koju ima Vlčea. Djevojkama veliko hvala za odnos, posebno kako su se izvukle iz utakmice sa Brestom, mentalno i fizički", rekao je Adžić.

Ema Ramusović je blistala u odbrani i dala veoma važan gol za 17:14.

"Srećna sam zbog pobjede, kao i čitav tim. Ispoštovale smo dogovor i principe u odbrani. Teško je bilo igrati protiv ekipe koja ima odlične bekove. Dale smo sve od sebe i došle do važnih bodova", kazala je Ramusović.

Ostavi komentar

0/300