Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

"Na papiru su šanse izjednačene, ova ekipa može svakoga da pobijedi”

| Postavio/la: Bojan Šuković

"Na papiru su šanse izjednačene, ova ekipa može svakoga da pobijedi”

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore igraće sjutra u Kumamotu sa Španijom utakmicu posljednjeg, petog kola C grupe Svjetskog prvenstva u Japanu.

Duel vodećih selekcija odlučiće pobjednika grupe i koja će od njih u Glavnu rundu prenijeti četiri boda. Obje reprezentacije u dosadašnjem dijelu šampionata ostvarile su maksimalan učinak i osigurale Glavnu rundu.

“Trebalo bi da budemo srećni što smo obezbijedili dva boda pred sljedeću fazu. Međutim, djevojke su “osjetile krv”. Sljedeća utakmica za nas je malo finale, kao da se radi o duelu četvrtfinala. Bićemo spremni. Španija je najbolja ekipa u grupi, ali sada treba da pokažu da mogu da igraju sa nama. Na papiru su šanse izjednačene, a ova ekipa je pokazala da može svakoga da pobijedi”, kazao je Johanson i dodao...

“Bilo je dosta uspona i padova. Međutim, dobro smo počei prvenstvo. Dobili smo četiri utakmice, osvojili osam bodova, a da pritom imamo osjećaj da možemo da napredujemo. Svakako je bolje ispravljati stvari kada imate osam, a ne jedan bod”, istakao je Johanson.

Utakmica će početi u sedam ujutro po našem vremenu.

U isto vrijeme sastaće se Mađarska i Rumunija, odnosno Kazahstan i Senegal.

Ostavi komentar

0/300