14 °

max 21 ° / min 14 °

Utorak

16.04.

21° / 14°

Srijeda

17.04.

14° / 9°

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

14° / 6°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

11° / 8°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
NOVI ŠOK – I Lipovina napuštio Crnu Goru!

Rukomet

Comments 8

NOVI ŠOK – I Lipovina napuštio Crnu Goru!

  • Viber
Nakon Branka Vujovića, te Vuka Borozana i Nebojše Simića juče se i desni bek Vladan Lipovina zahvalio selektoru Draganu Đukiću na pozivu i kazao mu da više neće igrati za reprezentaciju, saznaje “Dan”.

Naime, bivši bek njemačkog Veclara, a sada prvi strijelac lige u Emiratima je obavijestio sportskog direktora Blaža Lisičića i selektora “lavova” Đukića da ne želi biti dio nacionalnog tima zbog lošeg odnosa i haotičnog stanja koje vlada u selekciji.

Jasno je da su “crvenima” znatno umanjene šanse da bez ova četiri igrača izbore plasman na EP u Hrvatskoj, a naredni dueli su sa Slovačkom početkom maja u Hladovecu, odnosno Bijelom Polju.

Komentari (8)

POŠALJI KOMENTAR

Joanne

Ako vodjstvo Rukometnog saveza ne podnese ostavku a svi to (u prvom redu novinari) nijemo precutimo, onda nesto s nama bas nije uredu!

Vladan

Ja sam ovo ranije tragicno dozivljavao a sad kad vidim da je jedini cilj u nasoj drzavi da se sto vise unisti sport potpuno opravdavam sve ove momke.

mr

Red bi bilo da i g. Boskovic, poslije svega ovoga, pokupi prnje i napusti Rukometni savez Crne Gore... Za njih je muski rukomet nesto sporedno, usputno, a vec neko vrijeme, ni u zenskom rukometu, nema nekih ozbiljnijih rezultata, bez obzira na sve nedace i lose okolnosti...