7 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Moramo ozbiljno ući u meč, za nas je svaki bitan"

Vaterpolo

Comments 0

"Moramo ozbiljno ući u meč, za nas je svaki bitan"

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Seniorska reprezentacija Crne Gore odradila je drugi trening pred sjutrašnji meč sa Francuskom u okviru posljednjeg kola grupe C evropskog dijela kvalifikacija za Svjetsku ligu. Meč je bez rezultatskog značaja jer su "ajkule" ranije obezbijedile drugo mjesto i plasman na finalni turnir Evropa kupa u Zagrebu. 

Selektor Vladimir Gojković odlučio je da odmori neke od najvažnijih igrača, ali i pored toga idemo na pobjedu protiv selekcije koju smo u gostima savladali 13:9, poručio reprezentativac Stefan Vidović.

"Ono što je najbitnije je da smo ispunili cilj u ovim kvalifikacijama. Meč jeste bez rezultatskog značaja, ali za nas je svaki duel bitan. Pogotovo za nas igrače koji se borimo za mjesto u timu. Moramo ozbiljno ući u meč, već smo odigrali jedan dobar meč sa njima, vidjeli smo da se radi o ozbiljnom protivniku ako mi nijesmo na nivou. Respektujemo ih jako, i očekujem dobar meč. Zadovoljan sam dosadašnjim tokom sezone, zadovoljan sam kako teku stvari u Mađarskoj, rezultatima koje postižemo. Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu i u finišu sezone."

Nakon duže pauze zbog povrede u selekciji je opet Aleksa Ukropina.

"Uvijek je lijepo vratiti se u reprezentaciju nakon duže pauze zbog povrede. Čast je igrati za nacionalnu selekciju. Slijedi duel sa Francuskom koja je nezgodna ekipa. Dosta su nas namučili u Francuskoj a mi smo bili sa dosta jačim sastavom nego sada. Igramo na domaćem bazenu, ekipa je dosta podmlađena, ne smijemo se opustiti, već igrati do posljednjih sekunda meča. Nema opuštanja sve dok sudija ne odsvira kraj. Ja još uvijek niejsam na svom maksimumu. Još treba da prođe vremena, za sada sam zadovoljan. Nije to realna slika, ali ću dati sve od sebe i pokušati da odigram na što boljem nivou", zaključio je Ukropina.

Meč u Nikšiću igra se od 18 sati. Zbog povrede Bogdana Đurđića, ekipi je priključen Matija Brguljan.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR