Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Povodom osvajanja srebrne medalje: Vaterpolisti Jadrana nagrađeni od uprave kluba

| Postavio/la: Marija Mitrović

Povodom osvajanja srebrne medalje: Vaterpolisti Jadrana nagrađeni od uprave kluba

Povodom osvajanja srebrne medalje na Evropskom vaterpolo prvenstvu igrača do 15 godina u Bugarskoj, Uprava PVK Jadrana Carine organizovala je prijem za svoje vaterpoliste koji su nastupali pod zastavom Crne Gore.

"Jadranaši" Marko Bošković, Đorđe Čvorović, Danilo Krivokapić i Lazar Vukićević dobili su od kluba na poklon satove koje im je uručio selektor reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković.

Predśednik Jadrana Đuro Marić čestitao je u ime kluba igračima Jadrana i njihovim roditeljima na odličnom sportskom dostignuću.

“To što ste ostvarili rezultat je vašeg talenta i rada, ali iza toga talenta i rada stoje vaše porodice i roditelji koji su vam dali podršku, kao i treneri i klub. Vjerujem da je ovo tek prva stepenica u nizu mnogih koje će biti pred vama i koje će vas dovesti do zlatnih odličja”, kazao je Marić.

Predśednik Skupštine klub Boro Mračević čestitao je srebrnim reprezentativcima i rekao da je ovo kontinuitet uspjeha koji Jadran ima iz godine u godinu.

“Biće još lijepih rezultata i teških, međutim morate imati snage kao vrhunski sportisti da to prebrodite i idete naprijed, da imate vjeru u sebe”, naglasio je Mračević.

Poželio je vaterpolistima da nastave ovim stopama i dođu do zlata.

Ostavi komentar

0/300