Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Juniori poraženi od Grčke na startu Evropskog prvenstva

| Postavio/la: Milena Aprcović | Izvor: wpolo.me

Juniori poraženi od Grčke na startu Evropskog prvenstva Foto: wpolo.me

U17 vaterpolo reprezentacija Crne Gore poražena je na startu Evropskog prvenstva u Tbilisiju od Grčke 8:4 (0:2, 3:0, 2:1, 3:1). U drugom meču naše grupe B, Gruzija je bila bolja od Rumunije.

Po tri gola za pobjednika postigli su Kehalaris i Souridis, dok su strijelci za našu selekciju bili Mršić, Korać, Milić i Stanojević. U ponedjeljak od 17 sati igraćemo sa Gruzijom, a u trećem kolu u utorak sa Rumunijom od 14 sati.

U grupi A su Rusija, Italija, Turska i Malta, u C grupi igraće Mađarska, Srbija, Slovačka i Holandija, a u grupi D Španija, Hrvatska, Njemačka i Francuska. Pobjednici grupa plasiraće se direktno u četvrtfinale, dok će drugoplasirane i trećeplasirane igrati osminu finala.

Spisak Crne Gore za EP u Tbilisiju: Ilija Radović, Obrad Dabović, Mlađan Gopčević, Đorđije Stanojević, Marko Milić, Petar Vujošević, David Stevović, David Vukotić, Marko Mršić, Matija Sladović, Andrija Korać, Vasilije Radović, Damjan Vujičić, Jovan Vujović, Alen Isljamović.

Trener ekipe je Petar Radanović, pomoćnici su Predrag Jokić i Vido Lompar, doktor ekipe je Vladimir Dedović, tim lider i tehnička podrška je Igor Martinović.

Ostavi komentar

0/300