9 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Petak

26.04.

15° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Predsjednik VPSCG odgovorio Janoviću: "Nadam se da će biti prilike da razjasnimo stvarnu pozadinu ovakvog istupa"

Vaterpolo

Comments 3

Predsjednik VPSCG odgovorio Janoviću: "Nadam se da će biti prilike da razjasnimo stvarnu pozadinu ovakvog istupa"

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Predsjednik VPSCG Dejan Bajić reagovao je na komentar ministra sporta i mladih Nikole Janovića na jučerašnjoj konferenciji za medije kada je izjavio da “teško da postoji inertniji i pasivniji savez od Vaterpolo saveza", te da je potrebno da se vaterpolo funkcioneri "malo i umiješaju u svoj posao".

Janović Vaterpolo savezu: Upaljen je "crveni alarm", umiješajte se u svoj posao

"U vezi sa komentarom ministra sporta i mladih o radu Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore, koji je izrekao na svojoj konferenciji za medije povodom sprovođenja Zakona o sportu, želim samo da saopštim da njegove ocjene o aktivnostima i ulozi Saveza, Upravnog odbora i ostalih organa i tijela Saveza u potpunosti odbacujem kao neprihvatljive, neutemeljene pa čak i uvredljive.

Svaku dalju polemiku nemam namjeru da vodim preko medija jer smatram da takva komunikacija nije primjerena odnosima između resornog ministarstva i Saveza, a nadam se da će biti prilike da razjasnimo stvarnu pozadinu ovakvog njegovog istupa", stoji u saopštenju Predsjednika Bajića.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Marko

Ministrov jucerasnji nastup, uprkos tome sto bi se, barem dijelom, mogao dozivjeti kao utemeljen, nije mi se dopao i ne vidim ga kao način popravljanja stvari u vaterpolu. Rukovodstvo Saveza zaista, u nekim pitanjima, djeluje nedovoljno odlučno. Ali, problem Kotora je star deceniju, a za spor ili nikakav razvoj vaterpola u Podgorici i Nikšicu ne moze se abolirati lokalno rukovodstvo i drzava. Konacno, i ovakav vaterpolo je gotovo jedini sport koji nam donosi medalje, makar u mlađim kategorijama.

rile

Janovic je daleko od onoga sto se predstavlja, ako ko unisti cg sport to ce biti on...dok je bio u reprez uzimao je fine pare za pripreme, a tad je Savez bio ok...

Hn

Zna se ko je Janovic,a ko je Bajic?Janovic je potpuno u pravu.Kolika je ovome plata i beneficije,zna li ko?Iskreno,prvi put cujem za covjeka...