Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Gojković saopštio spisak za Ukrajinu

Vaterpolo

Comments 2

Gojković saopštio spisak za Ukrajinu

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković objavio je spisak igrača za utakmicu prvog kola preliminarnog dijela grupe D Svjetske lige sa selekcijom Ukrajine.

Na spisku su: Dejan Lazović, Vlado Popadić, Đuro Radović, Marko Petković, Dušan Matković, Aleksa Ukropina, Stefan Vidović, Bogdan Đurđić, Nikola Moskov, Vladan Spaić, Dimitrije Obradović, Stefan Pješivac, Petar Tešanović, Dušan Banićević.

"S obzirom na to da igramo na startu sa protivnikom koji je znatno slabiji nego što smo navikli, i ekipom koja nije iz vrha svjetskog vaterpola, odlučili smo da damo šansu mlađim igračima, da probamo neke igrače koji su manje igrali i koji nijesu nastupali za A selekciju. Nadam se da će do utakmice svi biti zdravi, i da ćemo ovaj meč odraditi kako treba, da iskoristimo i pripreme sa Japanom i za ovaj meč, na najbolji mogući način", kazao je Gojković.

Meč se igra u utorak 12. novembra na bazenu SC "Nikšić" u Nikšiću od 18 sati. Ulaz je slobodan. U ovom kolu slobodna je selekcija Španije.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Zoran

Šta će nam u reprezentaciji oni koji ne vole,ne pjevaju himnu.Ugledajte se na rukometašice,rukometaše.Oni su dokaz kako se igra za svoju državu.Sramota ko sve igra u nekim našim selekcijama.Radovićevi poklonici.....

Hn

Pozvao i Dimitrija Obradovica ciji je fb profil pun fotografija reprezentacije Srbije.Vjerovatno se kad ode gore u Bg sprda na racun nase reprezentacije.Nista licno, ali nikad u dom sa ovim selektorom koji je isti kao i ovaj Obradovic.Vaterpolo repr.je u zadnje vrijeme cetnicko vasariste.