Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Hiljade građana dočekalo vaterpoliste: Ovo je vječna ponosna zemlja naša!

| Postavio/la: Milena Aprcović

Hiljade građana dočekalo vaterpoliste: Ovo je vječna ponosna zemlja naša!

U centru Podgorice večeras je odjekivalo "Ponosna si uvijek bila, Crna Goro majko mila!", a naši vaterpolisti su stigli na Trg nezavisnosti oko 18 sati gdje ih je dočekao Trg pun građana!

U snimku ispod mogli ste da pratite prenos.

Igrači i stručni štab poručili su okupljenima da su zadovoljni rezultatom u Budimpešti i najavili da će učiniti sve da u martu na kvalifikacionom turniru izbore plasman na četvrte uzastopne Olimpijske igre.

Aleksandar Ivović poručio je da Crna Gora ima najbolje navijače.

U nastavku pogledajte fotografije i snimke sa Trga nezavisnosti.

 

Iako je dolazak vaterpolista na Trg nezavisnosti najavljen za 18 sati, najvjerniji navijači naše reprezentacije dva sata ranije bili su na trgu.

Komentari

Cedo,

Biće vječna Crna Gora naša jedina i najdraža domovina

Nikac Od Rovinja,

Gleda li Mordor ovo? Ko normalan ne bi pozelio da je dio ovakve ljepote? E, braco nasa izgubljena, dozovite se pameti dok nijeste u zlo skroz zabrazdili. Kako vam tuđa kuca moze biti milija od vase.

Petar,

@štrbina Nasleđe je da pišete srpskom ćirilicom i latinicom a vi izbacište ćirilicu da biste umesto junačke Црне Горе, postali italijanski Montenegro.Preci da vam ustanu ne bi znali da pročitaju ime države, niti bi bili sigurni da li ste slobodni ili pod Italijom.PS:Čestitam na medalji.

Solomon,

Nije ovo Srbija niti je ikada bila niti će ikada biti ali su vam himnu napisali Srbi i pišete srpskom latinicom. Da biste bili kao Austrijanci prema Nemcima treba da imate kulturu, poštovanje i uzajamno priznanje, a ne samo bahato busanje u grudi i svojatanje tuđeg.Što Berane pišete goticom?

Berane,

Majko nasa, uvijek uz tebe. Ne damo te! Dva svijeta, na jednoj strani evropski duh Crne Gore na drugoj strani mračni srednji vijek, kletve i nacionalizam.

KK,

Konacno da vidimo nesta veselo, moderno i svjetlo, nesto sto daje nadu u zivot i dobrotu za razliku od sve ove tame, agresije i srednjovekovnih rituala koji prizivaju na mrznju, destrukciju i zlo

Berane,

Crna Goro, ljubavi nasa. Ponosni smo na tebe, i bice nas jos vise kada zatreba. Nikada vise 1918!

Docleanus,

dajte vise fotografija... iz kolaza s pocetka :)

drago,

Crnogorci izlaze kad treba..i kad je obaveza..dokoni setaju..Crnogorci se ne mole nikome nizasta,vec djeluju i bore se u pravom trenutku..i evo vam ugrozena braco sad "saka jada"!!!

Ostavi komentar

0/300