22 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Odbijamo prevaru i podvalu o dvojnom državljanstvu sa Srbijom jer njome hoće da ponište rezultate referenduma iz 2006.

Stav

Comments 3

Odbijamo prevaru i podvalu o dvojnom državljanstvu sa Srbijom jer njome hoće da ponište rezultate referenduma iz 2006.

Autor: Antena M

  • Viber

Piše: Novak Adžić, predsjednik Crnogorske evropske partije

Svi mi malo ili više stariiji, puni iskustva iz teških vremena, mučnih godina i teških borbi, kada smo zajedno obnavljali našu državu Crnu Goru, znamo sigurno ovo, ali valja se sjetiti jer je aktuelno i jer oni velikosrbi ćee kao vazda da urnišu Crnu Goru i potčine je Srbiji i asimiluju Crnogorce i stave nas pod šapom beogradskih režima i tamošnje oligarhije i plutokratije.

Znamo sigurno da ovo sto A. Mandić i M. Knezević rade da je to nalog iz Beograda, a ovaj neznaveni ili ucijenjeni, izgubljen u vremenu i prostoru, politickim govorim, bez uvrede, na žalost premijer Crne Gore Milojko Spajć ih slusa, ima svoju genezu. Dobro pamtimo što je bilo prije referenduma 2006. Sjecate se da je Vojislav Kustunica prije toga odio (ìšao) u Brisel i nosio CD sa spiskom i trazio od komesara EU Havijera Solane u Briselu (čuveni spisak "poreklom Crngoraca" iz Srbije -a tamo danas ima samo nesto vise od 20.000 Crnogorac, na žalost tako je) sa preko 150 hiljada imena i sa zahtjevom da oni glasaju na referendumu u Crnoj Godi. Odbijeno je na srecu to bilo tada i nijesu mogli glasati oni koje je Koštunica propagirao.

Ostalo znamo.I ishod tog neslavnog anticrnogorskog Koštuničinog puta u Brisel.

No,vratimo se na sadašnjost.

E sad, porazeni tada na refrendumu 2006 na kome je pobijedila nezavisna Crna Gora, a to su velikosrpski unitaristi i unionisti, misle danas da je dosao njihov momenat da se povampireni "osvete" za slobodni i demokratski legalni poraz iz 2006 i oće da nas opet učne srpskom provincijom.

Pa, zato, perfidno podmeću kukavičje jaje- insistiraju na Ugovoru o dvojnom drzavljanstvu sa Srbijom i traže izmjenu Zakona o crnogorskon drzavljanstvu, pa čak i promjenu Ustava Crne Gore, i to daju kao vruć kesten u ruke izgubljenog i neiskusnog premijera ali i manipulatora Spajića.

Elem, po ovom neustavnom Spajicevom prijedlou, ako bi prošao, a neće vjerujem, dobili bi ako bi se zakljucio sporazum (a to necemo dati tek tako) nakon 10 godina (clan 45 Ustava normirao je 2 godine, tako da je Spajićev prijedlog antiustavan) pravo glasa na izborima u Crnoj Gori drzavljani Srbije, koji tamo glsaju od davnina. Tada bi, ako to prođe ili uopste ako bi se zaključio Ugovor (Sporazum) o dvojnom državljanstvu između Crne Gore i Srbije) srpske stranke ili prosrpske, konvertitske, koje su u osnovi protiv Crne Gore dobile bi nepresušni izvor i rezervoar glasova, a to bi znacilo da Srbija dugoročno bira vlast u Crnoj Gori, jer ce Srbija sve kao i do sad sto je radila dati da zaposjedne na razne načine našu Crnu Goru i učine je svojom kolonijom.

Zato odbijamo tu prevaru i podvalu oko dvojnog državljanstva Crne Gore sa Srbijom. Odavno smo ih kao bukvar pročitali.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

DejanRVujičić

3-Crna Gora je u svojoj dugoj povijesti imala svakakvih spoljašnjih i unutrašnjih neprijatelja. No, nikad nije imala ovakav antropološki SS “gnjoč” od neprijatelja, ovako podle, ali i glupe kvinslogovine koji su namjerili da “golim rukama otmu državu” Crnogorcima i građanima Crne Gore.

DejanRVujičić

2-Isto to je neuspješno pokušao drveni Koštunica pred CG referendum 2006 uz pomoć p bulatovića i barskog golubana...Ipak, odlučni otpor CG suverenista naveo je SS realizatore ove SS ideje da privremeno odustanu od svoje demonske namjere, praveći se “nevješti” u pogledu svojih stvarnih namjera.

DejanRVujičić

1-Posegli su za tom fašističkom SS formulom izmjene “odnosa snaga”, tako da na prevarantski i vještački način znatno povećaju broj Srba kojima će dati biračko pravo. Pomoću uvezenih Srba, oni hoće da zadaju odlučni udarac cmogorskom suverenizmu. Noseći u Brisel disk s imenima “Srba iz Crne Gore”,