23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tako i treba direktore, srljajmo zajedno u progres do potpunog uništenja

Stav

Comments 2

Tako i treba direktore, srljajmo zajedno u progres do potpunog uništenja

Autor: Portal Antena M

  • Viber

Piše: Vladimir Maraš

Sve što ste htjeli da znate o nacionalnom emiteru, objektivnosti i vanserijskim rezultatima, u slici ispod...proizvodnji muzičkog programa na TVCG, potpunoj i detaljnoj promociji nedavno održanog festivala od posebnog značaja za kulturu Crne Gore Made in New York Jazz Festival, Montenegro na svim kanalima RTCG, čiju ste promociju gledali do iznemoglosti, očiglednom razvoju muzičke produkcije u našoj zemlji pod kapom nacionalnog emitera kao što to rade RTS ili HRT pola vijeka unazad, formiranju nacionalnih orkestara pod kapom RTCG, sistemskom profesionalizmu u odnosu na ono malo muzičkog programa koji se uredništvo usudi da stavi u etar kroz dnevne emisije… ovo je naravno, ironija.


A istina je: tiho ali sigurno gašenje muzičkog programa Radija Crne Gore pod prećutnim aminom urednika muzičkog programa istog tog radija, urušavanje svih pravila struke u radu muzičkog programa Radija Crne Gore, s posebnim akcentom na redakciju za narodnu muziku, u kojoj neće imati ko da radi u samo par godina (za nas)… Odgovorni urednici svih sektora RTCG, ujedinili ste se! Čestitam, bravo! Otpaci poput mene ce otpasti, prije ili kasnije.

Direktoru sve najbolje u daljem radu i ostvarivanju planova. Svaka čast, ovo je zaista poseban talenat. Ne brine mene jasan politički uticaj na Javni servis, to je već viđena tema, ali nevjerovatno je da niko unutar sistema ne vidi programski stropoštaj i glasno ćutanje većine ljudi bilo koje struke u tom sistemu. Ako ih uopšte više i ima.

Tako i treba direktore, samo jako, srljajmo zajedno u progres do potpunog uništenja! A stvari su, u suštini, potpuno jasne - toj kući treba čovjek dobrih namjera, jasnog autoriteta i profesionalnog integriteta. Ovo nije to, jednostavno je. Kad bude, znaćemo svi.

(Facebook)

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Mila K

Jel ovo roanikije dovodi danicu skičavku necrnogor**vić za urednicu muzičkog potonuća nejavnog servisa?

Djidja

Tako je , Vlado . Raonic i Drljevic su ponizenje za razum i profesiju.