21 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Okupacija

Stav

Comments 16

Okupacija

Autor: Antena M

  • Viber

Za Antenu M piše: Adnan Čirgić

Sve i da crnogorsko tužilaštvo 2016. nije dobilo nikakve detalje o umiješanosti Andrije Mandića u pokušaj državnoga udara, podatak da je Mandić dio terorističke akcije u cilju preuzimanja vlasti dovoljno je ilustrovan njegovim javnim činjenjem od kraja 2019. naovamo.

I onima koji bi mozak mogli smjestiti u koru zrna graška jasni su ciljevi Andrije Mandića i njegove parapolitičke družine.

Jasno je to naravno i sudijama koje su ga oslobodile zato što je 2016. protivzakonitim sredstvima pokušao doći do onoga što je stekao nakon izbora 2020.

Crna Gora danas je okupirana zemlja u kojoj institucije - svaka odreda - služe kao paravan za sprovođenje velikosrpske politike čiji je cilj utapanje Crne Gore u Homogenu Srbiju. Čovjek koji je razotkrio tu zločinačku mrežu iz 2016. politički je zatočenik ove okupacione vlasti, koja je - za razliku od one iz 1918. - bačila Crnu Goru pod noge bez ispaljenoga metka.

I dok Milivoje Katnić ni u sužanjstvu ne odustaje od lojalnosti profesiji i državi, dotle okupacioni guverner Crne Gore Andrija Mandić danas na Cetinju - opet kršeći zakon - obeščašćuje najvišu crnogorsku državnu nagradu koja ime nosi po najsvjetlijem datumu crnogorske istorije.

Da, Crna Gora je pala u četničke ruke bez ispaljenoga metka iako četnici još uvijek nijesu većina. Nijesu oni većina, ali očito je da većinu čine licemjeri što se deklarativno ograđuju od Mandićeve politike dok mu bespogovorno služe.

Ne znam što nas može izvući iz ovakve situacije, ali akcija besplatnoga pranja biografije predśednika Jakova Milatovića zasigurno neće. Ne može on biti brana koja će zaustaviti Spajićevo sluganstvo Mandiću jer je upravo Milatović onaj koji je gurnuo PES u Mandićev zagrljaj.

Znam da se ne smijemo navikavati na okupaciono poniženje koje živimo. Sramota je crnogorskih suverenističkih partija što će danas dozvoliti da bez protesta i bunta terorista Mandić uruči na Cetinju 13-julsku nagradu promoterima politike čiji je cilj nestanak Crne Gore. Jer i njima je sve jasno, taman kao i sudijama koje su jutros potvrdile da je na djelu okupacija Crne Gore.

Komentari (16)

POŠALJI KOMENTAR

Di

Odličan tekst Adnane, kao i uvijek. Nažalost, komentari vrijedni osude, kao i suverenističke stranke u CG. Da, okupacija - bez ispaljenog metka!

Mila K

bataliti defetizam. to je df plačnjikavo "oruđe". gore glavu...