23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Neko je đavolisao logički aparat tužioca Miloša Šoškića

Stav

Comments 15

Neko je đavolisao logički aparat tužioca Miloša Šoškića

Autor: Antena M

  • Viber

Piše: Darko Šuković

Čitam jutros da je Milivoju Katniću produžen pritvor tri mjeseca (i?) zbog toga što"...Katnićeva kriminalna organizacija ima uticaj ne medije, posebno, ako se imaju u vidu podaci i dokazi koji su dobijeni pretresom mobilnog telefona okrivljenog Milivoja Katnića. Koji potvrđuju da on kao pripadnik kriminalne organizacije, ima uticaj na sredstva javnog informisanja.“ 

Čitam i spisak novinara (mada jedan samo voli medije ali nije novinar) sa kojima je Katnić komunicirao i na koje je, po smatranju notornog tužioca Miloša Šoškića ostvario uticaj, i nalazim tamo svoje ime. Uz ekspertizu da je "sa telefonskim brojem koji je memorisan kao ’Darko Sukovic’ razmijenjeno 5 'Whats app' komunikacija.“ 

Uzmem, onda svoj telefon i utvrdim - nije pet nego šest. I dalje je to sitno u odnosu na statistiku nekih drugih obrađenih, ali pedantnost je moje drugo ime.

Statistika, međutim, očas posla postaje nebitna pred logikom...

Od šest inkriminisanih poruka, pet su moje Milivoju, jedna njegova meni! Logika sugeriše da, ako tu neko nekoga kvari i instrumentalizuje, onda ja kvarim Milivoja a ne on mene!

Jer, kako Katnić može da utiče na mene porukom od jedne riječi - "Hvala"?

Kojom Milivoje Katnić odgovara na moje porethodne tri, koje sadrže teme o kojima želim da razgovaram sa njim u intervjuu koji smo, prethodno, u usmenoj komunikaciji dogovorili, i adresu Antene M. Da zna čovjek đe da dođe.

Peta i šesta poruka su, zapravo, linkovi na tekstove objavljene na portalu Antena M. Na izvode iz "Drugačije radio veze" u kojoj je Milivoje Katnić bio sagovornik, objavljene istoga dana (27. decembar 2022.) i jedan moj kasniji autorski tekst.

Suma sumarum - ovo strašno zaudara na diktaturu.

Pa bi notorni Miloš Šoškić, a pogotovo nadređeni mu, mogao da razmisli o čuvanju svoga i ugleda Tužilaštva. Ako tu više ima šta da se sačuva.

 

  

 

Komentari (15)

POŠALJI KOMENTAR

herceg

kakav pad, kakav sunovrat drustva. kad opskuni tuzioci, politicari losi djaci, pocnu da se svete

Svedska

To je uzas. Misle li ti ljudi zivjeti u Crnoj Gori, gdje im je obraz, Udruzenje sudija brani sudiju Soskica od DPS-a , a Katnic u zatvoru i on nije bio sudija , njega ne brane cak ni kao bolesnog covijeka.

Marko

Jasno je da njihovo kršenje ustava i zakona, da njihove laži, njihova podmetanja niti jednom do sad nijesu kažnjeni od strane sistema i institucija. E sad ... oni vide da sankcija nema i nastaviće da ih krše sve do onog momenta do koga ih neko iz sistema ne kazni, a kad se to desi onda kreću da rade ono što rade svi okupatori, upodoljavanje pravila (ustava i zakona) kako bi legalno progonili i kažnjavali one koji se protiv okupatora pobune.