23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kad tužilac Šoškić crta mete

Izvor: PR Centar

Stav

Comments 8

Kad tužilac Šoškić crta mete

Autor: Antena M

  • Viber

Za Antenu M pišu: Đorđe Šćepović, Adnan Čirgić, Boban Batrićević, Aleksandar Radoman

Najnoviji izliv demonstracije moći i zloupotrebe funkcije i institucije tužilac Šoškić manifestuje obrazloženjem produženja pritvora Milivoju Katniću. Budući da je Šoškić Milivoja Katnića, od samoga početka ovoga kafkijanskog i očito osvetničkoga procesa, ugurao u kontekst podzemlja i kriminalnih klanova, da bi istoga ostavio u privatnome kazamatu aktuelnoga režima tužilac Šoškić ugledne crnogorske novinare i pisce kriminalizuje zbog prepiske s Milivojem Katnićem?!

U kojoj, uostalom, nema ničega inkriminišućeg! Ali, bez obzira na prirodu i sadržaj prepiske s Katnićem, tužilac Šoškić Darka Šukovića, Milorada Popovića, Draška Đuranovića, Kaću Krsmanović, Šekija Radončića, Tamaru Nikčević i Samira Rastodera kriminalizuje i crta im metu! Umjesto da se, recimo, pozabavi Sky novinarkom Jelenom Jovanović, koju tzv. Škaljarski klan označava kao "drugaricu", ili Dritanom Abazovićem, koji je u Sky komunikaciji istoga klana "Brat Abaz", tužilac Šoškić s pozicije moći pokušava diskreditovati ljude čiji je jedini grijeh to što nijesu ćutali na očigledne montirane procese SDT-a.

A da javnost možda zaviri u telefon tužioca Šoškića? Ili, da tužilac Šoškić objavi imena svih koji su branili pravo na život Milivoja Katnića? Ili, svih onih koji su ga pozdravili u mimohodu? Što da ne, kad je diktatura, neka je do kraja.

Ipak, nema vječnih režima, uvaženi Tužioče. To valjda znate. Samim tim i zloupotreba moći ima svoj rok trajanja. Stoga, uzaludno nas pokušavate uplašiti, jer strah je u kostima onih koji su krivi.

Komentari (8)

POŠALJI KOMENTAR

herceg

Pobrkao si lončiće! Upravo litijaši su ključ svega, jer su oduvjek bili dio prošle vlasti i dobro djelili profit. Kad si toliko pametan, a ko je dao sva ona drzavljanstva litijasima kao brazicka i ostali? Pitaj prethodnu vlast, markovica i ostale…sve im se vraca, i nije mi ih zao ni malo. Mnogo su gore zasluzili, dok su nama mazali oci da im je CG na prvom mjestu

Istina

@herceg Muci litijaski botu. Ko je krao neka ide u zatvor ali ovo sto radi tuzilastvo je bruka! Tvoji oslobodioci su za 4 godine pokrali sto dps za 30. Pogledaj bogatase iz svojih redova dok su bili "proganjani" PRAVDA!!!!!

herceg

Sto sijes, to zanjes… svi ivi štetni likobi su iz vremena dps-a, al su imali dilove i privelegije… od silnog biznisa se okretala glava, sa insitucija, i svakakvih likova koji vode bitne funkcije