22 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Vuci svoje ralo po kostima mrtvih"

Stav

Comments 11

"Vuci svoje ralo po kostima mrtvih"

Autor: Antena M

  • Viber

Za Antenu M piše: Đorđe Šćepović 

Znate što je protivprirodni blud? Kad Bošnjačka stranka uđe u vlast s Demokratskim frontom.

Politički suicid je legitiman, i nije ni prvi ni potonji u Crnoj Gori.

Ipak, ne znam je li neko javio Bošnjačkoj stranci da je upravo izvršila političko samoubistvo.

Znam da će svaka kritika ovog nadrealnog, izopačenog, pervertiranog saveza s onima koji slave ubice Bošnjaka izazvati gnjev onih koji se izdaju za Bošnjake, a oru po kostima mrtvih, koje su pogubili idoli novih saveznika.

Ili, da upotrijebimo Olgu Tokarčuk: "Vuku svoje ralo po kostima mrtvih"! Znam da će se ovaj pakt s đavolom pravdati kao što se pravdala i izdaja Šerba Rastodera, bivšeg visokog funkcionera Ure, koji je jedan od najzaslužnijih što je Crna Gora od 2020. u brlogu klerofašizma. S glavom jedva iznad površine.

Znam da će se ova skaredna politička prostitucija pokušati pravdati baš kao što se pravdala i uloga SPP-a i Hazbije Kalača, koalicionog partnera Ure, a samim tim i partnera svojih partnera.

A ko su zapravo oni? U kakvo su to krvavo četničko kolo ušli i oni prije, i ovi sad?

Je li ih sramota bar onih više od 8000 mučenika, ubijenih u Srebrenici, ili hiljada i hiljada granatama i snajperima ubijenih u četiri godine opsadiranom Sarajevu?

Stide li se pred śenima 15000 muslimana iz Crne Gore, Sandžaka i Istočne Bosne, koje su ubile četničke horde Pavla Đurišića? Jesu li resori, koje su dobili kao nadoknadu za savez sa sljedbenicima Ratka Mladića, Radovana Karadžića, Pavla Đurišića i drugih masovnih ubica i ratnih zločinaca, vrijedni žiga srama, koji nikad ništa neće moći sprati s njihovih imena? Ma koliko se trudili.

Biografije ostaju, gospodo političari. Zauvijek. Za potomstvo. I nema te relativizacije, laži, razloga, niti verbalne akrobatike koja može braniti vaš savez s onima čiji su idoli počinili genocid nad Bošnjacima.

Savez s onima koji slave ubice, a za genocid kažu da se nikad nije dogodio. Savez s onima čiji je vjerski vođa i vrhovni totem Amfilohije Radović govorio da ste "lažni ljudi, s lažnom vjerom"?! Gospodo iz Bošnjačke stranke, na nacionalističkim posijelima vaših novih saveznika "leleču Turci, i kukaju bule", i priziva se nova Srebrenica, sa sve nožem, i žicom. Ako je parče vlasti, parče milostinje, važnije od mrtvih Bošnjaka, onda, prosto vam bilo.

Ako je mjesto za trpezom onih koji slave pse rata i dželate malodobnih, golobradih bosanskih mladića, vezanih i strijeljanih nakon blagoslova popa Gavrila, važnije od smrti nevinih dječaka, onda, prosto vam bilo. Toliko je razloga zbog kojih ovo nijeste smjeli učiniti.

Čak i ako zanemarimo uslov koji su vam postavili vazali Aleksandra Vučića. Da se odreknete partija s kojima ste decenijama činili vlast. Čak i ako zanemarimo takvo poniženje, na koje ste ipak pristali. Jesu li vam za ovo Bošnjaci dali mandat? Da u njihovo ime skrnavite uspomenu na sve žrtve ideologije kojoj ste se danas pokorili?

Komentari (11)

POŠALJI KOMENTAR

pamtimo

@Brano Bozovic, u pravu ste, teško se odreći prijatelja i sumnjati u njihovu privrženost. Juče samo što nijesam plakala kad je gospođa Aleksandra Vuković Kuč govorila. Hvala joj jer to isto osjećam i ja, tim prije što smo se zajedno od bombi skrivali s familijama u podrumima i zadržali prijateljstva

Ljaljo

Sta vam je ljudi samo su dobili po 100000 eura i to je to- jel sad jasno?