21 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Lovac koji laje

Izvor: Screenshot, YT

Stav

Comments 15

Lovac koji laje

Autor: Antena M

  • Viber

Piše: Darko Šuković

Nakon đavo će ga znati koliko vremena okolnosti učiniše da bacim oko na lajanje u prozi Željka Ivanovića. Doduše, ovo "u prozi" sasvim nezasluženo vuče na književnost, a posrijedi je nešto najbliže izvještaju Vještačke inteligencije o materijalu sa skrivene kamere.

Nebitno, kao što sam već neđe konstatovao, pokazalo se ispravnim postupanje po sentenci-uputstvu: što smrdi ne miriši!

Ipak, začepljenog nosa, dijagonalnim prelijetanjem preko ponjave od teksta zaključio sam da kvalitet Ivanovićevog pisanja nije mrdnuo od razine na kojoj je bio u prvoj polovini 90-ih, kad je redakcija krišom slavila njegovo namještenje za direktora. Ponadali se, uzaludno, da će bataliti slova i zadovoljiti se brojevima.

Dakle, ništa novo i dužeg komentara vrijedno  - polupismeni i neduhoviti lik laže, olajava i pokušava nemoguće, da izliječi komplekse. Boli ga ono što je vidio (i čuo) sa proslave 30 godina Antene M. I ne može da shvati kako mu brojevi nijesu donijeli ni promil poštovanja što ga je Antena M zavrijedila slovima.

Ne može da shvati očigledno: neki ljudi imaju nezgodnu naviku da misle i pamte. Pa, kao posljedicu te dvije osobine, osjećaju dubok prezir prema medijskoj kući za izdavanje i njenim personifikacijama. Ne žele da im "kapo" glasila koje je svojevrstan službeni list jednog kotorskog klana priča o poštenju. Niti da zaborave ko je bio glavni medijski sponzor Crkve Srbije i litijaške kontrarevolucije.

Kad takav karakter spojite sa velikom vrućinom i punim mjesecom, dobijete štene sa subjektivnim osjećajem da je lovac na zmajeve koje smiješno laje na zvijezde.

Komentari (15)

POŠALJI KOMENTAR

Baba

Svakoga dana se potvrđuje stav da su neke osobe najproduktivnije kada uopšte ne misle. O "Anteni M" se reklo svih ovih 30 godina-istinito, hrabro, časno i patriotski.Da je vječna naša Antena!!!

Lucija

Pročitah Lovca i ništa lijepo ne mogu o tome reći. A vi cijelo ljeto na pauzu. Srpski portali i kanali ne miruju. Vi čekate jesen. Selo gori, a baba se češlja. Niđe nikakve emisije, intervjua. ništa. Tako i TVe. Poklopiše nas u svakom segmentu.

Mila K

U ovom danu kad su Spajić i Mandić pobjegli od Milovića, dobar razlog za osmijeh. Mada cg informer odavno nema širinu da shvati bilo šta ozbiljno.