17 °

max 20 ° / min 14 °

Nedjelja

29.09.

20° / 14°

Ponedjeljak

30.09.

20° / 9°

Utorak

01.10.

20° / 9°

Srijeda

02.10.

20° / 12°

Četvrtak

03.10.

22° / 17°

Petak

04.10.

19° / 16°

Subota

05.10.

20° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kraljev Gambit

Izvor: EPA-EFE

Stav

Comments 8

Kraljev Gambit

Autor: Antena M

  • Viber

Za Antenu M piše: Šćepan Stanković

Počinje novi izborni krug u Crnoj Gori, pa Aleksandar Vučić pravi novi raspored, kako bi svi njegovi đaci prešli sa uspjehom u sljedeći razred.

Razredni nema dilemu pa njegovi omiljeni “mangupi iz odeljenja” nastavljaju da se slobodno ponašaju i da izvode nestašluke po svom i po njegovom nahođenju, jer su svoju lojalnost dokazali decenijama unazad.

Najveći problem mu je Mickey! Prisjetimo se…

Iako sa mjesta Presjednika nije mogao napraviti veliku štetu, ipak ga je “uspješnom akcijom” MUP-a Srbije i RIK, eliminisao iz igre. Onda su došli parlamentarni izbori i trebalo je po svaku cijenu spustiti PES i Mickeya, jer ga je AV slušao kod Darka Šukovića na Anteni M, kad se u sat vremena programa nije moglo zaključiti ko je veći Crnogorac.

Radio je tada i Dritan sve što je trebalo, od naslova i afera u Vijestima, do ANB i policijskih akcija sa Do Kvonom. Sa projektovanog i po predizbornim anketama predviđenog, uticaj PES je značajno pao. Pošto je Dritana potrošio u toj akciji, odao mu je počast organizujući promociju knjige u Beogradu, na koju su svi morali doći, kao da je pisao Ivo Andrić.

Dalji pritisci tekli su preko Jakova i njegovih poslanica, do vječno vjernog Alekse, čiju ljubav i odanost čuva poput ljubavnice u komšiluku, za koju niko ne smije da zna, ali je tu kad god zatreba.

Poslije rješenja problema, kad je Mickey izgubio šansu da “izda” i kad je za Vojvodu Mandića morao da glasa na njegove oči zaokruživši listić, krenuo je mirni tok operacije. Pozvao je Jakova na sajam vina, ali se Jakov poslije nekoliko čašica toliko otvorio, da je svoj Crnoj Gori a i samom AV bilo zlo što je “stvarno nevjerovatno koliko puno zna o vinu”.

Od tada su Jakov i Dritan dobili nove uloge, da stalno tuku Mickeya, ali tako kao da im govore piše neko sa FCJK.

U završnici priprema Mickey i njegov PES dobili su za pratioca (vječno vjernog) Aleksu, iako su negodovanje izrazili i najjači štihovi Demokrata, poput Vladimira Jokića iz Kotora.

Eto tako je AV posložio svoje pulene pred izbore u Podgorici i Kotoru. Za Budvu mu fali maksimalno 300 glasova, što su lokalni “opasni momci” obećali da će ovoga puta "završiti".

Sve je jasno kao dan, osim Mickeyovg motiva da bude stalna meta. Ili se nada da će, ipak, zadobiti povjerenje AV ili mu treba vremena da zaokruži projektivanu finansijsku konstrukciju i da se vrati svom haremu u Singapur. Đa’oli ga znali, viđećemo…

Do tada će DPS napisati svoje milionito saopštenje i diviti se svojoj mudrosti i snazi. Foteljama potkupljene vođe nacionalnih partija neću ni pominjati, jer će oni ostati uvaženi Muslimani, Bošnjaci i Albanci, dok će svi ostali pripadnici njihovih naroda i dalje biti “lažni ljudi, lažne vjere i Šiptari”.

A Vi, građani Crne Gore, čekajte Zakon o dvojnom državljanstvu. Tada će se sudbina Crne Gore, zakonski, zauvjek rješavati u Beogradu. Bez obzira na to ko bio na vlasti - sudbina će biti ista!

Komentari (8)

POŠALJI KOMENTAR

Bjanka

Crnogorci sram vas bilo Stidite li se bar malo sto prodasze Drzavo Kukumavcete cvilite i kukate po Drustvenim mrezama kaki cam uzese CG Niko vam je nije uzeo vec ste je sami predali sram vas bilo

nenad_mne

@Mila K , moj je prijedlog da ga podržimo u iskopavanju litijuma, borata i ostalih "zdravih" sirovina, neka bude oštriji! Ni "EU" opozicija u Srbiji se nije bunila proziv litija! Reciprocitet za "opšte" dobro!

nenad_mne

Prvo da se "mangupčići" i poltrončići dokažu javnom podrškom Vučiću za iskopavanjem litijuma i time pokažu da nijesu protiv ubrzanog razvoja Srbije!!! Kada ga podrže, pripadnici siledžijskog kriminalnog miljea neće imati vremena za CG! Podrška Vučiću, kopaj i hapsi strane špijune!!!